Türk Telekom'dan başka tarifeye geçememek

Daha fazla  
Merhabalar Türk Telekom 15 Temmuz'da 16 Mbps hızlık tarife aldık sonra ekim gibi altyapimiz Max 57 Mbps oldu ama başka tarifeye geçemiyorum. Türk Telekom'dan çıkmak istediğimde 1500 TL cayma bedeli var sizin bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Türk Telekom 15 Temmuz'da 16 Mbps hızlık tarife aldık sonra ekim gibi altyapimiz Max 57 Mbps oldu ama başka tarifeye geçemiyorum. Türk Telekom'dan çıkmak istediğimde 1500 TL cayma bedeli var sizin bir öneriniz var mı?

Başka tarifeye geçebiliyor olman gerekiyor.
16Mbps kullanıyordum VDSL'in gelmesi ile 35'e tarife değişikliği ile geçtim. Müşteri hizmetleri ile tekrar görüşmelisin olumlu sonuç alamazsan Twitter Türk Telekom Destek hesabına yaz.

Hayır geçebiliyorum ama çok pahalı daha bir yıl dolmadı diye beklemem gerekiyor.
Öyle bir şey olmaması gerekiyor. 2 yıllık taahhütüm dün bitti. İlk başta 16 mbit olarak almıştım. Daha sonra 24 mbite kadar yükselttim. Kopmalar olunca birdaha 16'ya düşürdüler ama sonuç olarak değişiyor.

Hayır geçebiliyorum ama çok pahalı daha bir yıl dolmadı diye beklemem gerekiyor.

1. Başka tarifeye geçer 1 yıl dolunca aboneliği iptal edersin.
  2. Aynı paketten devam eder 1 yıl dolunca aboneliği iptal edersin.
  3. Cayma bedelini ödeyip istediğin zaman aboneliği bitirebilirsin.
3 farklı seçeneğin var. Bunlardan başka şansın yok.

3 farklı seçeneğin var. Bunlardan başka şansın y
3 farklı seçeneğin var. Bunlardan başka şansın yok.

1 yıl dolunca ücretsiz çıkabiliyor muyum benim ki 24 ay

@ibrahim halil yigit bu 1 yıl taahhüt meselesi çok yanlış anlaşılıyor.

Hiçbir ceza ödemiyorsunuz evet ama indirimlerin farkını ödüyorsunuz. Yani sözde size 100 TL'ye satılan paketin ücreti 300 TL ama taahhüt yaptığınız için size 100 TL'ye satıyorlar. Bu indirim farkını kullandığınız ayların sayısı kadar ödüyorsunuz diye biliyorum.

Geçenlerde gördüğümüz haberlerdeki gibi taahhüt süresi 1 yıldan fazla olamıyor. 1 sene sonra bu hakkı kullanarak farklı firmaya geçebilirsiniz. Fiber kullanıyorsanız Kablonet, TurkNet, comnet; VDSL kullanıyorsanız NetSpeed oldukça uygun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı