Türk Telekom'dan Netspeed'e geçiş deneyimim

Daha fazla  
Sizlere Netspeed'e geçiş deneyimimi anlatayım dedim. Üç yıldır Türk Telekom'un 16 Mbps internetini kullanıyorum. Her sene 12 ay taahhütlü olarak. Hız hem yetersiz kalmaya başladı hem de malum bayağı zam yapıldı. Taahhüdüm bitmesine 1 ay kala müşteri hizmetleri aradı ancak anlaşamadık 24 Mbps paket yokmuş 12 aylık. Tamam dedim ve netspeeda geçmeye karar verdim. Bir arkadaşım zaten kullanıyordu ve memnundu. Bu arada Türk Telekom'u iptal ettirmedim henüz düşünüyorum dedim portumu kaybetmemek için!
Netspeed'i aradım ve 35 Mbps paketini seçtim ve bana PDF olarak evrak maillediler. Bu evrakları çıkartıp verdikleri kargo kodu ile ücretsiz olarak kargoya verdim. İki gün sonra Netspeed aradı ve evraklarımı teslim aldıklarını söylediler ve geçişin hangi tarihte olsun diye sordular. Bende Türk Telekom'daki taahhüdün bittiği tarihi verdim. Taahhütüm bittiği günün ertesi günün sabahı SMS ile modem kurlumu için kullanıcı adı ve şifremi yolladılar. Bende müşteri hizmetlerini arayıp onlarla beraber kurulumu yaptım. Bu arada Netspeed'e geçerken 1 dakika bile internetsiz kalmadım. Müşteri hizmetleri gayet güler yüzlü ve bilgiliydi. Kurlumu yaptıktan sonra telefonu kapatmadan hız testi yaptım ve gerçekten 34 Mbps ulaştığını gördüm... Bu da gayet makul bence. Şu anda memnunum ve inşallah böyle devam eder. Fahiş fiyatlara son verilmeli sonuçta onların bir şirketi varsa bizlerin (tüketicilerin) onlarca şirketi var. Kim uygun ve güzel hizmet verirse oradan alırız hizmetimizi. Herkese iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed iyidir, gülerek kullanın.

Bende Turknet'ten geçiş yaptım bugün. Pingim arttı sizde de var mı böyle bir durum?
Düzeltme: Daha doğrusu yurtiçi serverlarda pingim yükseldi. Yurtdışı çıkışları iyi.

Bende Turknet'ten geçiş yaptım bugün. Pingim arttı sizde de var mı böyle bir durum?
Düzeltme: Daha doğrusu yurtiçi serverlarda pingim yükseldi. Yurtdışı çıkışları iyi.
Bende bir sıkıntı yok. Ancak ben modemimin firmware güncellemesini yaptım öyle kurulum yaptım. Ayrıca kablolarım bir tık kaliteli diyelim. Belki fark ondandır bilemedim. Santrale mesafem ise 87 metre.

Screenshot_3.png

Benimki fiber, kabloyla veya modemle alakalı sorun olduğunu sanmıyorum. ISS kaynaklı gibi.

Burda ne değer çıkıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı