Türk Telekom'un çektiği fiber hatta TürkNet'e başvuru yapabilir miyim?

KeremCakırca

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2020
Mesajlar
149
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkeze selam.

Öncelikle benim sorunum Türk Telekom. 23.04.2020 tarihinde müşteri hizmetleri üzerinden internet başvurusunda bulunmuştum. Evraklarımı telekurye denilen bir firma ile gönderim yapıldı fakat telekurye firması evde olduğum halde nasıl oluyor bilmiyorum adres yetersiz diyerek evrakları geri göndermişler. Bu süreçte cimer, şikayet var, Twitter gibi sitelere şikayetimi yaptım. Bana sonradan dönüşlerinde 12.05.2020 olarak tarih belirtmişler. Fakat bu sürede de kimse gelmeyecek adım gibi eminim. Asıl sorum burada Türk Telekom tarafından çekilen fiber hatta TürkNet gibi başka firmadan başvuru yapabilir miyim? Neredeyse 1 ay olacak Türk Telekom'a üstüne basa basa söylememe rağmen aynı firma ile gönderim yapılıyor. Diğer firma ile gönderim yapmıyorlar.
 
valla trabzon sürmene de bütün internet sağlayıcılarının altyapısı tt o yüzden sizin olduğunuz bölgeyi bilmek gerekir
 
Öyle ise Türk Net'e geçişimi yaparım. Türk Telekom'a üstüne basa basa söylemem rağmen aynı firma ile mağdur etmetke.
 
Son düzenleme:
TürkNet bin basar Türk Telekom'a hem Türk Telekom'un müşteri hizmetleri çemkiriyor ben tel hattım için aradığımda senin yaşın küçük sen git abin gelsin dedi suratıma kapattı.
 
Bizim evimizde FTTH var, başvurumuz alındı dün. Kargoya da verdim sözleşmeyi. Bugün ellerine ulaşacak sözleşme. Okuduğuma göre de 2 gün içinde geliyorlarmış. FTTH altyapıda 100 MBPS çakıyorlar :)
 

Geri
Yukarı