Mahmaudow Silencer
Hectopat
Kablonet her yerde olsa![]()
Ah keşke be hocam.
Kablonet her yerde olsa![]()
Türk telekom shop'lara giderek detaylı bilgi alabilirsin tahhüt bedeli hakkında. Bildiğim kadarıyla türk net belli bir miktarını ödüyor tahhüt bedelinin geçiş yaparken. Tahhütünüz 5-6 aydan fazla kaldıysa az ücret çıkmayacaktır. Bilginiz olsun.Benim tahattüt müdür nedir o kapattırma bedelini bilmiyorum ama şimdi geçmek istiyorum. Şimdi tahattüt ne kadar öğrenmek için belli bir yer var mı yoksa müşteri hizmetlerini aramam mı gerek? İnternette müşteri hizmetleri yalan yanlış şeyler söylüyor diyorlar hani tahattüt bedeli hakkında. Ve bana internet sitesinde 35 Mbps yazıyor ama kesin öyle göstericek mi yoksa aramam lazım mı onların müşteri hizmetlerini?
Valla geçicem şimdi deneyeceğim. 5 TL daha verip 2 katı daha hızlı internet alacağım. Birçok kişi hem zaten memnun. Arada sizin gibiler çıkıyor sorun yaşayan. Belki sizinle ilgili bir şeydir bilemiyorum ama internet sağlayan her operatörde mükemmel değil illaki bir hataları oluyor.Asla geçme bir sorunla karşılasırsan imkansız çözemiyorsun ne müşteri hizmetleri var ne internet siteleri güzel çalışıyor,evde 4 gündür dsl ışığı yanmıyor internet yok arayacak müşteri hizmetleri yok.Siteye giriyoruz site çöküyor.3 günlük alt yapı arızası var dediler 4. Gündeyiz hiçbir şey yok rezillik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.