TürkNet'e geçmeli miyim?

Benim tahattüt müdür nedir o kapattırma bedelini bilmiyorum ama şimdi geçmek istiyorum. Şimdi tahattüt ne kadar öğrenmek için belli bir yer var mı yoksa müşteri hizmetlerini aramam mı gerek? İnternette müşteri hizmetleri yalan yanlış şeyler söylüyor diyorlar hani tahattüt bedeli hakkında. Ve bana internet sitesinde 35 Mbps yazıyor ama kesin öyle göstericek mi yoksa aramam lazım mı onların müşteri hizmetlerini?

Benim tahattüt müdür nedir o kapattırma bedelini bilmiyorum ama şimdi geçmek istiyorum. Şimdi tahattüt ne kadar öğrenmek için belli bir yer var mı yoksa müşteri hizmetlerini aramam mı gerek? İnternette müşteri hizmetleri yalan yanlış şeyler söylüyor diyorlar hani tahattüt bedeli hakkında. Ve bana internet sitesinde 35 Mbps yazıyor ama kesin öyle göstericek mi yoksa aramam lazım mı onların müşteri hizmetlerini?
Türk telekom shop'lara giderek detaylı bilgi alabilirsin tahhüt bedeli hakkında. Bildiğim kadarıyla türk net belli bir miktarını ödüyor tahhüt bedelinin geçiş yaparken. Tahhütünüz 5-6 aydan fazla kaldıysa az ücret çıkmayacaktır. Bilginiz olsun.

Her internet için bir gerçek var oda "altyapı" eğer altyapınız iyise verilen hızı sağlıklı bir şekilde alırsınız. Ben TürkNet 35'lik paketi kullanıyorum. Çok memnun kaldım hiçbir problem yok. Tavsiye ederim.

Bende Türknet kullanıcısıyım arkadaşım tavsiyeyle girdim taahhütte yok benim oturduğum yerde 100mbps e kadar destekliyordu benim download yaparken 7.2 yle indiriyorum upload hızımda 6 7 den aşağı değil hiçbir sorun yaşatmadı sağolsunlar müşteri hizmetleride iyi evlenip yeni taşınacağım evede direk türknet alt yapı sorgulattım orayada veriyor direk başlatacağım aboneliği.

Başvuruyu yapamamıştım belgeleri göndermediğim için ama adamlar direk aradı nasıl gördüler bilmiyorum ama başvuru yapılmış biz yapmadığımız halde 😄. E-posta ile gerekli belgeleri bize yollayacaklar ve bizde onları imzalayıp göndereceğiz ve internetimiz 3-4 içinde direk bağlanacakmış. 1. ayı ödedikten sonra da Jahrein lordumuzun koduyla 2. ay bedava olacak sağolsun.

TürkNet arkadaşını getir kampanyası çok güzel. Ben 3 ay bedava kullandığımı biliyorum. Aktif olduğunda sana ait kodun ile yeni müşteri bağlarsan karşılıklı bedava internet kullanabilirsin :D.

Asla geçme bir sorunla karşılasırsan imkansız çözemiyorsun ne müşteri hizmetleri var ne internet siteleri güzel çalışıyor,evde 4 gündür dsl ışığı yanmıyor internet yok arayacak müşteri hizmetleri yok.Siteye giriyoruz site çöküyor.3 günlük alt yapı arızası var dediler 4. Gündeyiz hiçbir şey yok rezillik.

Asla geçme bir sorunla karşılasırsan imkansız çözemiyorsun ne müşteri hizmetleri var ne internet siteleri güzel çalışıyor,evde 4 gündür dsl ışığı yanmıyor internet yok arayacak müşteri hizmetleri yok.Siteye giriyoruz site çöküyor.3 günlük alt yapı arızası var dediler 4. Gündeyiz hiçbir şey yok rezillik.
Valla geçicem şimdi deneyeceğim. 5 TL daha verip 2 katı daha hızlı internet alacağım. Birçok kişi hem zaten memnun. Arada sizin gibiler çıkıyor sorun yaşayan. Belki sizinle ilgili bir şeydir bilemiyorum ama internet sağlayan her operatörde mükemmel değil illaki bir hataları oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı