İddia Türk Telekom'un ev internetine zam yapacağı söyleniyor

osmankhrmn

Yoctopat
Daha fazla  
Türk Telekom’un yine büyük fiyat artışı yapacağı söyleniyor. Şu anki hali bile yeterince pahalıyken bu artış artık abartı olur. Zaten verim alamıyorum, başka sağlayıcıya geçmek şart oldu artık.

Ekran görüntüsü 2025-06-25 103341.png

Verdikleri hizmet mükemmelmiş gibi bir de sürekli zam yapıyorlar. Kullanmayın bu kadar basit. Bir dünya sağlayıcı var. Yaşadığım yerde tam şehir merkezi olmadığı için fiber altyapı yok, Türk Telekom kullandığım dönemlerde verebildikleri maksimum hız 10-12 Mbps idi, ne hikmetse yıllarca bir türlü daha yüksek hız veremediler, leş gibi de bir internet sunuyorlardı, telefondan Wi-Fi açsan oyunda ping uçuyordu, indirme ve yükleme hızları rezaletti. Sonrasında daha düşük fiyata Kablonet'e geçtim, şu an 60 Mbps civarı hız alıyorum, indirme veya yüklemelerimi sorunsuz gerçekleştirebiliyorum ve oyunlarda ping olayı yaşamıyorum. İyi ki geçmişim.

Hata olabilir mi acaba? 16 Mbps ile 24 Mbps paketlerin ikisi de 700 TL gözüküyor. Aynı şekilde 50 Mbps ile 100 Mbps paketlerin de ikisi de 750 TL gözüküyor. Hata değilse ilginç bir fiyatlandırma olmuş.

Türk Telekom'un yine büyük fiyat artışı yapacağı söyleniyor. Şu anki hali bile yeterince pahalıyken bu artış artık abartı olur. Zaten verim alamıyorum, başka sağlayıcıya geçmek şart oldu artık.

Eki Görüntüle 2520024

Yaşadığım bölgede altyapı sorunu olduğu için mecburen Türk Telekom kullanıyorum 30 Mbps 700 TL veriyorum.

16 Mbps internet şaka gibi 700 TL. Hiper adı altında Fiber diye yutturlar, paraları cebe atarlar. 2016'dan filan beri 12 Mbps ADSL kullandık, 2024'te 50 Mbps VDSL'ye geçtik. Şimdi yıl olmuş 2025 halen taş devrinden kalma ADSL kalkmadı, Fiber altyapı da gelmedi. En kötü 100 Mbps VDSL bile alamıyoruz. TurkNet sağ olsun GigaFiber getirdi ama ona da bazı meselelerden dolayı geçemiyoruz. Mis gibi 500 TL'ye 1000 Mbps varken 600 TL'ye kullandığımız 50 Mbps tam bir eziyet.

Resimdeki fiyatlar, zamlı olacağı düşünüldüğü fiyatlar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı