Türk Telekom'un verdiği modemi değiştirmek

Makaleler
2
Fiber bağlantıda Bufferbloat sonucum D çıkıyor hep. Ben de bana verilen Vestel modemi değiştirmek istiyorum.
Elimde Keenetic Hopper KN-3811 mevcut. Şimdi ben bu modemi değiştirebilir miyim ya da verilen modemle beraber mi kullanmalıyım? Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Teşekkürler.

Fiber bağlantıda Bufferbloat sonucum D çıkıyor hep. Ben de bana verilen Vestel modemi değiştirmek istiyorum.
Elimde Keenetic Hopper KN-3811 mevcut. Şimdi ben bu modemi değiştirebilir miyim ya da verilen modemle beraber mi kullanmalıyım? Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Teşekkürler.

Evet değiştirebilirsiniz. PPPoE kullanıcı adınız şifreniz ve VLAN ID değerinizi bilmeniz yeterli.

Yöntem hala çalışıyor mu acaba? Bazı kullanıcı yorumları hızın düştüğünü söylemişte. Varsayalım direkt bağlantı yapamadım o zaman verilen modemi köprü mü yapmam gerekiyor?

Kullanabilirsiniz sorun olmaz.

Evet değiştirebilirsiniz. PPPoE kullanıcı adınız şifreniz ve VLAN ID değerinizi bilmeniz yeterli.
Hocam bende benzer soruyu sormak istiyorum.

Fiber modeli olan keneetic kullanıyordum şimdi DSL2 ye geçtim, 300 liralık dandik DSL modemi alıp router olarak keneetici kullanmak mantıklımı yoksa ana modemdemi kaliteli olmak zorunda?

Hangi modem'i verdiler.

Hocam bende benzer soruyu sormak istiyorum.

Fiber modeli olan keneetic kullanıyordum şimdi DSL2'ye geçtim, 300 liralık dandik DSL modemi alıp router olarak keneetici kullanmak mantıklı mı yoksa ana modemdemi kaliteli olmak zorunda?

Ortalama bir DSL modem alıp modem+router şeklinde kullanabilirsin.

Konuyu güncelliyorum modemi değiştirdim. Öncesi ve sonrası sonuçları görün.
Vestel'den Keenetice geçiş sürecim.

Dosya Ekleri

• before.jpg
    before.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 61
  • after.jpg
    after.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 63

Technopat Haberler

Geri
Yukarı