Türk Yapımı Mini Bilgisayar: Poyraz

Dünyada ürünündeki herşeyini kendisi yapan tek bir firma yoktur. Bu anlayış olsa olsa 1930 ların Fordist anlayışında unutulan bir kafadır.
Her şeyin mikrolaştığı bir dünyada en önemli parçaları ve bana göre en önemlilerinin başında tasarım gelir, bu parçalardan bir çoğunu sen üretiyorsan zaten ürün senindir.
Tutup içine yok Pardus koyalım ama tasarımı gram farklılaştırmayalım dersen içindeki parçalarında neresinin Milli olduğu meçhul bir bilgisayarın üstüne " Milli "yazınca onu millileştirmiş olmuyoruz.
Bunun en büyük geri tepmesi Casper'da yaşandı o firmanın yaptıklarını yapmazlarsa başarılı olurlar.Şuan Casper'ın kendi ülkesinde bile prestiji yerlerde bence her yerli teknoloji firması bu durumdan ders çıkarmalı.
Ama bu da bir adım mıdır adımdır en kötü teknolojik adım bile bizim gibi sanayi anlamında geri kalmış ülkelerde önemlidir, inşallah bahsettiğim hususlarda da kendilerini geliştirirler. Yolları açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…