Türkçe karakterli sarı swtich klavye önerisi

Bornedleader

Decapat
Daha fazla  
Aslında forumda onlarca konu arasında dolanırken aradığım ama bulamadığım bir soru bu. Dün de yine yeni bir konu açıp forumu kirletmeyeyim diye örnek verilen bir klavyeye TR keycaps bulunabilir mi diye yazınca kısıtlandığımı gördüm. Forumu kirletmeme düşüncesi burada işlemiyor sanırım. Her soruya her kafama estiğine konu açacağım anladığım kadarıyla. Bu biraz iç dökme gibi oldu.
Sarı swtich klavye arıyorum ama maalesef TR yazım için hiç klavyeye denk gelemedim. Konu hakkında yardımcı olur musunuz rica etsem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sarı Switch'li Türkçe klavyeye denk gelmedim. Öyle bir klavye istiyorsanız hotswap bir klavye ile Türkçe karakterli keycaps almanız mantıklı olacaktır. Varsa öyle bir klavye atacaklardır.

Gerçekten pahalıymış, ilginiz için teşekkür ederim...

Ben sarı Switch'li Türkçe klavyeye denk gelmedim. Öyle bir klavye istiyorsanız hotswap bir klavye ile Türkçe karakterli keycaps almanız mantıklı olacaktır. Varsa öyle bir klavye atacaklardır.

Bu konuda tamamen fransızım. TR keycaps satışlarına baktım bulamadım. Sırf bu yüzden de gidip istemediğim bir ürün almak da istemiyorum...

Bu konuda tamamen fransızım. TR keycaps satışlarına baktım bulamadım. Sırf bu yüzden de gidip istemediğim bir ürün almak da istemiyorum...
Klavyeye bakarak mı yazıyorsunuz?

Maalesef evet. Yaşın da verdiği bir bileşke sanırım bir türlü alışamıyorum... Sarı olmasını istemem de ses kaynaklı. Hala oyun oynamayı bırakamadığımız için evde bari sesimiz çıkmasın diyorum :)
Kırmızı da bakabilirsiniz hocam. Aşırı sesli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı