Türkçe öğretmeni çok ayrımcı davranıyor

Sözlü notu için şikayet edip sonra bu şikayetten dolayı öğretmene bir sorun çıktığında öğretmen korkup sözlüyü yüksek girer. Dediğiniz senaryo çok olası değil. Olsa bile bir daha şikayet edilir. Ayrıca bu sadece öğretmen için değil, okulun için de bir sorun. CİMER'e çok şikayet gelirse okul denetlenir. Sadece öğretmen değil.
Okul babasının okulu değilse öğrenci için okulun denetlenmesi kötü bir şey değil bırak onu idareciler düşünsün.

İdareciler düşük not girmesine izin vermezler diyorum. Çünkü bu sadece öğretmen için bir tehlike değil.

Hocam babam memurdu 12 yıllık eğitim hayatımda neredeyse şehir şehir dolaştım farklı farklı okullar gördüm öyle idareciler vardı ki okulla neredeyse hiçbir organik bağları yoktu yani idareciler öğretmenleri denetlemiyor.

Hocam babam memurdu 12 yıllık eğitim hayatımda neredeyse şehir şehir dolaştım farklı farklı okullar gördüm öyle idareciler vardı ki okulla neredeyse hiçbir organik bağları yoktu yani idareciler öğretmenleri denetlemiyor.
CİMER'e veya MEB'e şikayet ettiğinizde tıpış tıpış gidip öğretmenlere ayarı çekiyorlar. Tecrübeyle sabit.

He yeni.

Hocam bence boş verin 1 sene sonra o okula gidmiyor olacaksınız.
Bir de nasıl kız erkek ayrımcılıgı ile 10 puanınız gitti?

Yeni gördüm bu hafta hiç Technopat'a girmedim şimdi olay şöyle: Ben 10 puanlık bir soruyu görmemiştim ve benimle aynı şekilde bir kızda görmemiş o 10 puanlık soruyu ona yaptırdı ama bana yaptırmadı(kız zeki)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı