Türkçe öğretmeni ders işlemiyor

Illuıqsxs

Picopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlaşılacağı üzeri Türkçe dersinde ders işlenmiyor öğretmen. Öğrencilerden birine laf atıyor ve bütün ders böyle geçiyor 1. dönem öğrenmemiz gereken konuların hiçbirini okulda görmedik ne deftere yazdık ne kitaptan okuduk sanırım şu konuları işlemiş olmamız gerekiyordu.
Fiiller.
Sözcükte anlam.
Cümlede anlam.
Fiillerde yapı.
Ek fiiller.
Zarflar.
Parçada anlam.
Bir tanesi bile işlenmedi bu konuların yönetmelikte en kötü deftere yazdırılması gerektiği yazıyor ama oda yok bu konu hakkında ne yapabilirim?

7. sınıfım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan da anlaşılacağı üzeri Türkçe dersinde ders işlenmiyor öğretmen. Öğrencilerden birine laf atıyor ve bütün ders böyle geçiyor 1. dönem öğrenmemiz gereken konuların hiçbirini okulda görmedik ne deftere yazdık ne kitaptan okuduk sanırım şu konuları işlemiş olmamız gerekiyordu.
Fiiller.
Sözcükte anlam.
Cümlede anlam.
Fiillerde yapı.
Ek fiiller.
Zarflar.
Parçada anlam.
Bir tanesi bile işlenmedi bu konuların yönetmelikte en kötü deftere yazdırılması gerektiği yazıyor ama oda yok bu konu hakkında ne yapabilirim?

7. sınıfım.
Bunu konu açmak yerine okul açıldıktan sonra müdüre söylemek daha mantıklı olur. İşinden kovulur.

Fiiller.
Sözcükte anlam.
Cümlede anlam.
Fiillerde yapı.
Ek fiiller.
Zarflar.
Parçada anlam.

7. sınıfım.
Boş ver on numara beş yıldız işte.

Önce müdür yardımcısı ve müdüre bu durumu bildirmek lazım, hiç umurlarında olmazsa Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet edeceğini söylersin.

Direkt müdürlüğe de gidebilirsin.

Suç ama sen boş ver bence kendi imkanlarınla öğren.

Zaten kendim evden YouTube'dan çalışıyorum.

Önce müdür yardımcısı ve müdüre bu durumu bildirmek lazım, hiç umurlarında olmazsa milli eğitim müdürlüğüne şikayet edeceğini söylersin.

Direkt müdürlüğe de gidebilirsin.

Hocam CİMER'e yazmak çözüm olabilir mi sınıftaki çoğu öğrencide rahatsız bu durumdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı