Türkçe yama içerisinde virüs olabilir mi?

profargo

Hectopat
The Walking Dead oyununu Steam'den satın aldım ve Steam Türkçe yama konusundaki linklerden bularak yamayı en bilindik oyun çeviri birinden indirim. RAR dosyasını dışarı aktarmadan ve kurulum yapmadan önce indirdiğim RAR dosyasını VirusTotal'e yükleyerek tarattım. 2 adet servis virüs tespit etti. Jiangmin'i bilmiyorum ama Malwarebytes bulunca bir şüphelendim yamayı kurmakta. Yamanın kurulmasında bir sorun olur mu?

The Walking Dead oyununu Steam'den satın aldım ve Steam Türkçe yama konusundaki linklerden bularak yamayı en bilindik oyun çeviri birinden indirim. RAR dosyasını dışarı aktarmadan ve kurulum yapmadan önce indirdiğim RAR dosyasını VirusTotal'e yükleyerek tarattım. 2 adet servis virüs tespit etti. Jiangmin'i bilmiyorum ama Malwarebytes bulunca bir şüphelendim yamayı kurmakta. Yamanın kurulmasında bir sorun olur mu?

Malwarebytes bulduysa bir şeyler olabilir. En sağlam antivirüslerden birisidir çünkü yanıltmaz.

Guvenilir, sıkıntı yok. TWD yamalari guvenilir. Guvenilir yama sitelerinden indirirsen virus olmaz.

Genelde çevirinin EXE. Dosyasınıda virüs olarak görebiliyor antivirusler. Bilindik bir siteyse, zannetmiyorum olacağını. İsterseniz hangi çeviri sitesinden indirdiğinizi belirtin.

Hocam kusura bakmayın konu açtımda bakan yoktu. Bende Metro 2033 için indirdim fakat 72 tarayıcıdan 3 tanesi virüs buldu virüslü bir dosya mı?

Hocam kusura bakmayın konu açtımda bakan yoktu. Bende Metro 2033 için indirdim fakat 72 tarayıcıdan 3 tanesi virüs buldu virüslü bir dosya mı?
Estağfurullah. Hocam daha önce dediğim gibi bilindik bir siteden indirdiyseniz virüs olacağını zannetmiyorum, olsa dahi ciddi bir virüs olacağını düşünmüyorum. Bu zamana kadar yüzlerce dosya indirdim ben, henüz pc'me etki edecek bişey ile karşılaşmadım.

Estağfurullah. Hocam daha önce dediğim gibi bilindik bir siteden indirdiyseniz virüs olacağını zannetmiyorum, olsa dahi ciddi bir virüs olacağını düşünmüyorum. Bu zamana kadar yüzlerce dosya indirdim ben, henüz PC'me etki edecek bir şey ile karşılaşmadım.

Oyunceviri net hocam iyi mi? Oyunceviri net yazan ilk siteye tıkladım orijinaldi sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı