Türkçe yama indirirken bulaşan virüs gitmiyor

kralbabakit

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir oyuna Türkçe yama kurayım derken virüs bulaştırdım. İlk önce Facebook sonra Instagram ve Epic hesaplarımı çaldı. Bunları görünce daha fazla almasın diye bilgisayarımı sıfırladım, disklerdeki çoğu dosyayı sildim antivirüs programları kullandım ama bitmiyor hala hesaplara girmeye çalışıyor Gmail'den hesaba girmeye çalışma bağlantıları geliyor yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk format at bence sistem dosyalarına sızdıysa anti virüs algılaması çok zor hesaplarınızı telefondan kurtararak her şeyin bilgisini değiştirin bu da size ve yama kuracak arkadaşlara ders olsun kimin yaması olursa olsun yama kurmayın veya bilgisayarınıza EXE veya farklı bir şey indirmeyin.

Direk format at bence sistem dosyalarına sızdıysa anti virüs algılaması çok zor hesaplarınızı telefondan kurtararak her şeyin bilgisini değiştirin bu da size ve yama kuracak arkadaşlara ders olsun kimin yaması olursa olsun yama kurmayın veya bilgisayarınıza EXE veya farklı bir şey indirmeyin.
ayarlardan sıfırladım komple c diskini d e f diskdeki fotoğraf hariç bütün dosyları sildim

işe yarar mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı