Türkiye, 2. İsviçre olabilir mi?

Tamam sen başka bir insan ile romantizm yaşa ama devlet, hükümet ile yaşama.
Romantizmden kastınızı ben devlet diye düşünmedim zaten. Ancak genelde zengin ülkelerdeki insanların acımasız ve duygusuz olduklarını düşündüğüm için yazdığınızı farklı ve yanlış algıladım. Aşk ülkeleri hep genelde daha az zengin olan ülkeler olmuştur galiba... Yada sadece asperger teşhisli bir otistik olduğum için, dejenere kişilikleri sevdiğim için (genel toplumun çoğunluğuna uymayan kızların kişilikleri) olabilir.

Evet?
Tanım:
duygu ve çoşkunluğun önem kazandığı bu akımda akıl ve mantık bu ögelerin gölgesinde kalır. esas olarak klasisizme tepki olarak doğmuştur.
Kardeşim onu sevdiğin birine yaparsın, sen öğretmenine aşık mısın, değilsin muhtemelen. Bu bir işleyiş gereğidir evet saçma ama bunun romantiklikle bir ilgisi bulunmamakta.

Romantizmden kastınızı ben devlet diye düşünmedim zaten. Ancak genelde zengin ülkelerdeki insanların acımasız ve duygusuz olduklarını düşündüğüm için yazdığınızı farklı ve yanlış algıladım. Aşk ülkeleri hep genelde daha az zengin olan ülkeler olmuştur galiba...
Romantizm aşk ile direkt bağıntılı değildir.

İsviçre ikinci bir Amerika olamayacağına göre biz de ikinci bir İsviçre yada Almanya olamayız. Bunu söyleyenler fantazi kuruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı