Türkiye 2002'den sonra nasıl değişti?

LukeSkywalker

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
1.383
Makaleler
5
Çözümler
2
Yer
Death Star
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sith Lord in Galactic Empire
How Erdogan has reshaped Turkey, as told by readers

Washington Post bir çok ödül almış, DC'nin en büyük ve en eski gazetesidir. Kaynak güvenilirdir yani. Az önce gezinirken denk geldim, yukarıdan aşağıya doğru okudukça içim karardı ve devam edemedim. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin daha önce/daha sonra deneyimleriniz nasıl?
 
Cidden neyin kafası bu ya? "Dıj güjler hayır diyor ben evet demeliyim." Cidden koyun kelimesi az kalıyor sanırım böyle insanlara.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda mevcut hükümetin icraatlari 2008'e kadar gayet iyiydi. Türkiye'de sessiz bir devrim oldugunu düsünüyordum o zamanlar.
Meger hesap baskaymis.
Evet abi hesap yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı değil mi?
Cidden neyin kafası bu ya? "Dıj güjler hayır diyor ben evet demeliyim." Cidden koyun kelimesi az kalıyor sanırım böyle insanlara.
Hahaha sorma ya. :D Ülkenin yarısı aktif terörist zaten.
 
Cidden neyin kafası bu ya? "Dıj güjler hayır diyor ben evet demeliyim." Cidden koyun kelimesi az kalıyor sanırım böyle insanlara.

Eki Görüntüle 297689
HAYIR için açıklama getiremiyor kısmı kime sorduğuna göre değişir ki EVET diyenlerin de bir çoğu neye EVET dediğini sanmıyor ki an itibariyle biliyor olsunlar. Ağzı olan konuşuyor işte "Caner Özdemir" adlı şahısta bunlardan birisi işte.
 
Türkiye 12 Eylül 1980 öncesi değişmeye başladı. ABD ve Türkiye'deki ABD yanlısı sağ partiler sayesinde bugünlere kadar geldik. Aslında daha eskiye de gidersek Adnan Menderes bu değişimin temellerini atmıştır. Ülkeyi ABD ve NATO uşağı haline getirenler Adnan Menderes ve onun uzantısı ve türevleri olan politik şahıslardır. Günümüzde de bu görevi Erdoğan ve tayfası üstlenmektedir.

''Peki, neden dünya çapında emperyalizme karşı sosyalist bir meydan okumanın başlangıcı? Bunun nedeni, nesnel koşullarda ve devrimci gençliğin bu nesnel koşullara ilişkin bilincinin adım adım gelişmesinde yatıyor. Türkiye İkinci Dünya savaşı sonrasında dünya kapitalizminin uç beyi rolüne soyunmuştu. Menderes bu uğurda 1950-53 arasında Türk işçisinin ve köylüsünün çocuklarını ABD’nin karşı devrimci Kore savaşında ölüme yollamış, “ödül” olarak 1952'de Türkiye’nin NATO'ya katılmasına onay çıkmıştır. Menderes döneminde Türkiye 1958 Irak devriminin başka Arap ülkelerine yayılmaması için yapılan Lübnan operasyonuna doğrudan İncirlik desteği vermiş, Cezayir halkının onurlu anti-kolonyalist savaşını desteklemekten kaçınmıştır''
 
Artık Türkiyede Ya Ülkücüsün ya Vatan haini Atatürkçüyüm dediği için vatan haini denilen arkadaşım var benim bende bu ideolojiyi benimsiyorum arkadaş ne dedikleri umrumda bile değil Cumhurbaşkanının at gözlüğünü takmayınca vatan haini oluyorsun.
 

Geri
Yukarı