Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi nerden yapılsın. Kokladığın havadan yapılacak değil kardeşim. Ülkenin derdi batıyor olması senin bilgisayarın üzerinden örnek veriyolar fakat sen bunu kabullenemeyip sevdiğini söylüyorsun. Sadece onlar durumun batışa gittiğini belirtmek istedi niye bu kadar moralim bozuldu ki?

Argüman kelimesini yeni mi öğrendin? İki kelimenden üçü argüman çünkü. Altyapı diyorsun, ben de yok diyorum. Sonra diyorsun ki sellerin sorumlusu şu kişi demedim. Bağlantı kuramıyor musun?

Verilen argümanlara konu dışındaki bir argümanla cevap veriyorlar. Ama sonuçta o dedikleri bizlerin bahsettiği argümanla çelişkisiz olduğu için konu başka yere çekiliyor.

Mansur Yavaş tanımıyoruz şu an iyi birisi gibi gözüküyor.
Kökeni sağ taraftan geldiğini biliyorum.
Kendisi ile alakalı hiçbir fikrimiz yok.

Aslına bakarsak hiçbir siyasiyi tanımıyoruz zaten, bizim gördüğümüz bize gözüken tarafı gözükmeyen tarafı da var ama her insan böyle.

Argüman kelimesini yeni mi öğrendin? İki kelimenden üçü argüman çünkü. Altyapı diyorsun, ben de yok diyorum. Sonra diyorsun ki sellerin sorumlusu şu kişi demedim. Bağlantı kuramıyor musun?
Altyapıyı sadece internet olarak algılayan kişinin tekisin. Ne anlatıyorsun?

Tolga senin o bilgisayarınıda elinden almak gerekli, gerçekleri görmen için.

Kanun, yasa, anayasa ve rejimin değişmesinin nedeni neydi acaba ya? Gel kanıtla diyorsun bir de Hükümetin yolları, demiryollarını ve benzeri şeyleri yapmakla hükümlü olmadığını mı sanıyorsun?

Zahmet olmasa, o karayollarının maliyetini bir söylesene? Ve o yollardan ticari kazancını da zararını da söyleyebilirsen çok seviniriz. Hükümet yanlısı olanların verileriyle gelme ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…