Türkiye artık eski tadını vermiyor, ekonomi, suçlar, haberler, yaşam kalitesi olsun. Bir insan Nutella'dan BİM sarellesine nasıl bir düşüş yaşayabilir ya?
Bu kurban tadını vermiyor.
Ülkenin başına sen geç, bir daha bunu söylemezsin. Senin parasal durumun kötüyse diğeri de aynısını yaşayacak diye bir durum yok. Şahsen benim bir sorunum yok ülkeyle, sadece fiyatlar biraz saçma sapan nedenlerden artıyor ve insanlar parayı nasıl idareli kullanacağını bilmiyor.
Dünyada kriz var hatırlatırım.
Bir fabrikada mudur, 30 yasinda birisiyim. Eskiden kolu komsu bzie zengin derdi. Su an ay sonunu hesap ediyorum gariban ne yapsin? Isin komik tarafi lira kazanmadiginiz icin utanmadan insanlarla tartismaya girmeye curet gosterebiliyorsunuz. Sizi okuyunca guluyoruz sadece insanlari trolleyerek cildirttiginizi sakin dusunmeyin yok oyle bir sey.Ülkenin başına sen geç, bir daha bunu söylemezsin. Senin parasal durumun kötüyse diğeri de aynısını yaşayacak diye bir durum yok. Şahsen benim bir sorunum yok ülkeyle, sadece fiyatlar biraz saçma sapan nedenlerden artıyor ve insanlar parayı nasıl idareli kullanacağını bilmiyor.
Olan sarayin yerine neden yenisini yapiyor? Konumuz bu bile degil. Ayrica 14'luk zihniyet ne? Insanlari yasa gore siniflandiran vasat bir zihniyetin var, isminin hakkini veriyorsun.Saraylari var diyen 14'luk zihniyet beyaz saray da halkin vergileri ile yapildi devlet adamini hareminde agirlayacak degil ya örneğin WW2 Adana'da gorustuklerinde saraya agirladi.
Amerika'da kaç saray var? Amerika'da enflasyon nasıl?Saraylari var diyen 14'luk zihniyet beyaz saray da halkin vergileri ile yapildi devlet adamini hareminde agirlayacak degil ya örneğin WW2 Adana'da gorustuklerinde saraya agirladi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.