Türkiye bitmeye başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü okuyorum. Senin gibi orada burada gördüğüm bilgilerle yorum yazmıyorum. Senin yaşının büyük olup benim argümanlarıma verecek cevabın olmaması cahilliğinden kaynaklı.
Okuyorum derken "Hep Hayir Diyen Cocuk" falan okudun herhalde...

Biz zavallı cehalet esirlerini aydınlatma adına özel değilse okuduğunuz eserleri paylaşır mısınız? İlminizden bir kaç kırıntı ile aydınlansın geleceğimiz. Teşekkürler.

Çünkü okuyorum. Senin gibi orada burada gördüğüm bilgilerle yorum yazmıyorum. Senin yaşının büyük olup benim argümanlarıma verecek cevabın olmaması cahilliğinden kaynaklı.
Okumak yerine beynim yıkandı diyebilirsin. Orada burada gördüğüm bilgiler benim hayatım, yaşadıklarım oluyor. Bir sene önce 1 lira olan bir şeyi şimdi 2,5 liraya aldığım için enflasyon yüzde 150 diyorum ve sen buna orada burada gördüğün bilgiler diyorsun. Şu argüman kelimesinin büyüsünü bir anlamadım.

Hocam benimde yaşım 14, sorun nedir acaba? Yanlış laf mı etmiş? Yaşı küçük olunca ne oluyor?
Adam yediği çikolata markasından yanıyor. Ekmek bulamayanlar da çok bu ülkede. Eğer ekmek fiyatlarından, temel ihtiyaç fiyatlarından, kira fiyatlarından kaynaklanarak konu açsa bu kadar ilgi toplamazdı. Konu sahibi arkadaş kısaca istediğini aldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı