“Türkiye Devleti'nin dini İslam'dır” ibaresi neden kaldırıldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam evime baskın yapmasınlar?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam biraz abartı kaçmıyor mu ? Sosyal medya da görüyorum eleştirme seviyesini aşıp ana avrat sövenler bile var hiç bir şey olmuyor.
 
Sen susacaksan, ben susacaksam kim konuşacak hocam? Gelen gelsin evime.
Aylık 23 bin 530tl geliri ve siyasi dokunulmazlığı olan milletvekilleri konuşacak, muhalefeti normal koşullarda senin benim yapmıyor olmamız gerekiyor.

Neyse, hala birilerini ciddiye alıyorsunuz. Dalga geçmek daha keyifli. Kendi kendinize kurulup tansiyonunuzla oynamayın, hayat gerçekten daha da zindan oluyor.
 
Rusların yıllardır Türk halkına yaptığı şey asimile değil ama Osmanlı'nın devleti güçlendirmek için yaptığı bir sistem asimile sistemi öyle mi? Peki öyle olsun.
Ruslarla alakalı bir şey bile demedim. Ne oldu dostum? Argümanın mı kalmadı?
 
Hocam anlamadım neden istismara uğrasın? Ve istismara uğramaması için neden 10 milyon TL gerekli?

Mevcut hükümetin diyanet politikasından bahsetmedim. Elbette o kadar para gerekmez. İlk kuruluş amacından bahsetmiştim. İlk diyanet İşleri Başkanı Mehmet Rıfat BÖREKÇi şahsını araştırmanızı tavsiye ederim. Neden Diyanet'in o zamanlar kurulduğunu büyük oranda açıklayıcı bilgilere kavuşabilirsiniz.
İstismara uğrama olayı günümüzde çok açık belli olmuyor mu? Cemaatler, tarikatler, onlara inananlar. İşte bunlar dini istismar etmektedirler. Ortaçağ'da kiliselerde de din istismar edilmekteydi. İnsanlara din temelli korkular üzerinden hükmedilirdi. Aynısı hala mevcut, coğrafya fark etmeksizin.
 
Bu arada sorunuza yanıt olarak: Türkiye'de hilafet isteyen insanlar yeni açılan fırkalarda toplanıyorlardı. Bunu engellemek amacıyla devletin dini islamdır ibaresi kaldırıldı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı