Türkiye Dışında Hangi Ülkede Yaşamak İsterdiniz?

Türkiye Dışında Hangi Ülkede Yaşamak İsterdiniz


  • Oy verenlerin toplamı
    163
5000 nüfusu geçmeyen herhangi bir dağ kasabası iyi olurdu benim için.
Böyle bi' yer mesela. :)
norveç.png
 
Japonya :) Abi adamların hayranıyım ya. Okuma oranı neredeyse %100. Bilgi fışkırıyor adamlardan. Teknoloji konusunda zaten üstlerine yok. Kızları da güzel :p :D
 
Amerika'yı tercih etmezdim kendinizi ne kadar korumaya çalışsanız da orada ki hayat,suçlar vs. insanı çok bozan şeyler ayrıca Japoya ne kadar gelişmiş bir ülke olsa da ahlakın yerlerde olması beni soğutuyor. İsveç aslında olabilir. Ya da bir Almanya disiplinin yüksek olması diğer ülkelerde ki gibi suçları vs. engelliyor diye düşünüyorum tabi hala ırkçılık varken gitmemiz biraz sıkıntı olacaktır(führerin doğum günü kutlamaları bu ırkçılığa en iyi örnek)Avusturalya da güzel seçeneklerden sıkıntılardan uzak gelişmiş teknolojiyle insanı kendine çekiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'yı tercih etmezdim kendinizi ne kadar korumaya çalışsanız da orada ki hayat,suçlar vs. insanı çok bozan şeyler ayrıca Japoya ne kadar gelişmiş bir ülke olsa da ahlakın yerlerde olması beni soğutuyor.İsveç aslında olabilir.Ya da bir Almanya disiplinin yüksek olması diğer ülkelerde ki gibi suçları vs. engelliyor diye düşünüyorum tabi hala ırkçılık varken gitmemiz biraz sıkıntı olacaktır(führerin doğum günü kutlamaları bu ırkçılığa en iyi örnek)Avusturalya da güzel seçeneklerden sıkıntılardan uzak gelişmiş teknolojiyle insanı kendine çekiyor.
Ama avrupada vergi çok maaşlarda fazla değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'yı suçlar şehri sanmayın arkadaşlar çok film izliyorsunuz. Her yeri için aynı şeyi söyleyemem tabi ama emin olun çoğu yeri bizden daha güvenlidir.
 
Balkanlardan bir ülke bile yazılmamış. Karadağ ülkesinin Kotor kenti cennettir. Daha iyisini hiçbir yerde bulamazsınız. Günlük yalnızca 30 Euro'ya 500 yıllık bir evde kalabilirsiniz. Eski bir dükün evi. Eski Kotor yani merkez inanılmaz.
 

Geri
Yukarı