Türkiye Dışında Hangi Ülkede Yaşamak İsterdiniz?

Türkiye Dışında Hangi Ülkede Yaşamak İsterdiniz


  • Oy verenlerin toplamı
    163
En yaşanabilir bana göre 2 tane ülke var. Biri Kanada biri ise Avusturalya. Kanada da hayat geçmez çok soğuk. Ondan dolayı kesinlikle Avusturalya. Amerika' yı falan unutun. Amerika zaten güvenli değil isteyen adam otomatik tüfek ile geziyor isteyen keskin nişancı tüfekleriyle geziyor. Aynı zamanda ekonomi falan filan ben kesinlikle Avusturalya derim. Amerika düşündüğünüz kadar güzel değil.
 
Kanada veya Norveç. Hava koşullarının ağır olması önemli değil. Doğal güzelliği, güvenliği, nüfusun ve suç oranlarının azlığı yeterde artar.
 
Katılıyorum (y) Animeleri unutmayalım.

Japonyada yaşamak isterdim. Suç oranı en düşük ve terör olmayan en huzurlu ülkelerden biri. Okuma yazma oranı ise %99. (Şüphesiz bu huzurun ortaya çıkmasındaki en önemli faktör.). Ayrıca Teknoloji konusunda çok gelişmiş bir ülke. Çipil çipil gözlü, sevimli, cana yakın ve sakin insanları vardır. Dünyanın en yaşanılabilir ülkelerinden biridir Japonya.

Tecavüz vakalarının sıklıkla yaşandığı bir ülke aynı zamanda.
 
Yakutistan olabilir. Soğuğu seviyorum ben. Sevdiğim teknolojik cihazları ve kısıtlanmamış teknolojik erişimim olursa (internet vs.) gitmeyi isterim buraya. Diğer türlü de kültürel olarak gelişmiş bir ülkeye gidebilirim. İspanya gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı