Türkiye iflas eder mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reis benim suçum neydi direk silah çekip vurdun resmen. Ben Atatürk kadar olamam. Zekama güvenirim ama yeri geldiğinde çabuk sinirlenir ve egoma yenik düşerim. Siyasetle alakam bile olmaz.

18 yaşındayım.
Bence Atatürk lider olun demiyor zaten, çalışmamızı söylüyor. Biz kan döktük sen ter dök diyor. Başımızda Atatürk gibi bir lider yok tamam ama biz koyun değiliz ki her şeyin suçlusu çobanımız olsun.
 
"Göz Ardı Edilen İçeriği Göster" düğmesine bi' tıklayayım dedim, göz ardı listem ile gurur duydum. S400'lerden girmiş, Ecevit'te uğramış ve yeni nesilden çıkmış; hahaha.

Ben gördüğümü bilirim. Neyse, Mansur başkanım gelsin de Tweet atmaya başlayabilelim :p.

Senin Ecevit de uğramış dediğin nesilden çok. Ecevit Kıbrıs Barış Harekatı'nda vardı. Kıbrıs Barış Harekatı'nı beraber yaptık. İyi kötü bu ülkeye faydalı oldu. Senin Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu dediğin adam daha ülkedeki belediyedeki çöpleri toplayamıyor. Sen bu ülkenin kıymetini bilmiyorsun. Elinde cep telefonuyla ülke hakkında ne biliyorsun?
 
Venezuela'nın kendi içinde bile kendi parası değersiz. Paradan şapka yapıp satanlar bile var oralarda. Hem Venezuela'nın her yeri petrol yatağı. Orası kendini düzeltmeye çalışsa her türlü düzeltir. Bizim kendi içimizde para hala değerli ve olursa sadece parasızlık olur. O da beraberinde hırsızlık, gasp, darp, isyan ve yağmacılığı beraberinde getirir.
 
Senin Ecevit te uğramış dediğin nesilden çok. Ecevit Kıbrıs barış harekatında vardı. Kıbrıs barış harekatını beraber yaptık. Ecevit dediğin adam zamanında CHP den istifa edip DSP yi kurdu. İyi kötü bu ülkeye faydalı oldu Senin Mansur yavaş ve Ekrem İmamoğlu dediğin adam daha ülkedeki belediyedeki çöpleri toplayamıyor. Sen bu ülkenin kıymetini bilmiyorsun. O CHP dediğin parti Atatürk döneminden beri var ülkeye ne fayda yaptınız söylesene. Elinde cep telefonuyla ülke hakkında ne biliyon kardeş sen. Git şeker patlat telefonda boyundan büyük işlere karışma.
Bu kadar konuşuyorsun da 15 Temmuz'da neredeydin acaba? İmamoğlu ve Mansur Yavaş çöp toplama vaadiyle gelmedi de ayrıca.
 
Sadece savaşı değil, ekonomiyi de göz önünde bulundur. Adamlar para ile burnunu silip çöpe atıyor o derece değersiz paraları.
İç savaş zaten ekonomi ve yönetim yüzünden çıktı.Türkiye diğer ülkeler tarafından çok stratejik bir konumda. Kolay kolay izin vermezler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı