Türkiye iflas eder mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etmez yani Albayrak gibi birisi gelmezse. Umarım gaz bir işe yarar.
 
Eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” -Mustafa Kemal atatürk…

Aynı zamanda kendisi demiştir ki:"halk ne zaman cumhuriyetin önemini kavrarsa o zaman çok partili sisteme geçeceğiz" ve Atatürk geçemeden vefat etti.
Etmez yani albayrak gibi birisi gelmezse. Umarım gaz bir işe yarar.

2023 de gaz bulduk derler bir daha sonra aylara dağıtarak zam gelir kanka.
 
ABD'nin yaptığına nasıl bu kadar eminsin? Darbe araştırılsın önergesi reddedilmiş adam sanki ABD ile irtibata geçmiş belgeler göndermişler ABD darbe yaptı diye. İmamoğlu 40000 tablet dağıttı, karantina varken Metro'ya mı biniyorsun kardeşim? Ne saçma bir düşünce yapısıdır bu. Tutturmuşsun çöpte çöp, çöpte çöp. İmamoğlu her mahallede çöp olup olmadığının kontrolünü yapabilir mi? Kimse de, İmamoğlu'na "Bak bu adam çöpleri toplayacakmış, gidip oy verelim" diye de oy vermedi. İcraat görmek istiyorsan al bunu izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ABD yaptığına eminim. İmamoğlu ister darbeyi araştır ister araştırmasın. Siz istesenizde başa gelemezsiniz. Bu ülkeyi biz yönetiyoruz. İmamoğlu 40 000 tablet dağıttı ülkemiz yıllarca kitap dağıtıyor. Tablet dağıtmasada olur. Sen bizim gidip kilo ile defter aldığımızı unutmuşsun. Çöp te çöp diye tuttuturum. Benim İstanbul'umda başka belediye temiz temiz her yeri bırakırken bunlar niye temizlemiyor. O kontrolü diğerleri nasıl yönettiyse o da aynı şekilde yönetecek. 80 yıldır ülkeme faydalı olmamış chpnin neyini izleyim. Adam gibi biz bu ülkeye şu faydamız dokundu deyin alkışlayım kardeşim. Ben diyom çöp var daha yol yapılmadı. Adam hala itiraz ediyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı