Bizede kötü. Ev kiraları temeli uçar.Suriyeli ve Afganları beğenmiyorsunuz anlarım da İran'lıların nesi kötü ki böyle bir dışlama mevcut? Gerçekten ilginç insanlarsınız.
Mülteci istemiyoruz kardeşim, neyini anlayamıyorsun? Suriye, Rusya, Ukrayna, Filistin. Şimdide İran. Toplama kampı mı burası?Suriyeli ve Afganları beğenmiyorsunuz anlarım da İran'lıların nesi kötü ki böyle bir dışlama mevcut? Gerçekten ilginç insanlarsınız.
Suriyeli ve Afgan'ları beğenmiyorsunuz anlarım da İran'lıların nesi kötü ki böyle bir dışlama mevcut? Gerçekten ilginç insanlarsınız.
Benden bahsediyorsanız dışlama yapmadım, sadece bilgi verdim.Suriyeli ve Afganları beğenmiyorsunuz anlarım da İranlıların nesi kötü ki böyle bir dışlama mevcut? Gerçekten ilginç insanlarsınız.
Kalış süresini aşan, kaçak çalışan milyonlar olmamalı. Yasal olarak da saçma bir anlaşma yapılmamalı.
Hocam anlaşma olacaktır hükümetin işine geliyor oy almakBenden bahsediyorsanız dışlama yapmadım, sadece bilgi verdim.
Gelenler, turist vizesiyle geliyor. Çalışma izinleri yok. Uzun süre kalmaları da mümkün değil. Saçma bir anlaşma yapmadan ve kimseyi mağdur etmeden bir plan oluşturmaları gerekli. Kapıya gelen herkesi alıyorlar ve çoğu kişinin gidecek bir yeri bile yok. Otel bulamıyorlar, bilet yok ve iş bulmaları çalışma izinleri yok diye zaten imkansız.
Aynen bosuna demiyorlar büyük israil projesi diye.ABD ve İsrail’in malum zat ile isbirligi devam ediyor. Suriye ve İran’dan gelen casuslarin hepsi teker teker iceriye yerlesiyor. İran’dan sonra sira Turkiye’de olacak ve bu bir komplo teorisi degil. Beyaz parti ve yandaslari daha ABD’yi kinayamiyorlar.
İranlılar, Türkiye'ye gelmeye başlamış. Trafik olmuş, arabalar sıkışmış. Van'a ve bilet bulanlar İstanbul'a geliyorlar.

Türkiye-İran sınırında yoğunluk arttı: İşte Van Sınır Kapısı'nda son durum - Son Dakika Haberleri Bugün | Video
Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - İran, 13 Haziran'dan bu yana yoğun İsrail bombardımanı altında. Dün gece ABD de İran'ı doğrudan hedef aldı. Ülkedeki te...www.cnnturk.com
Savaş süresindeyken son 1 senede dolan kartlara izin verilebilir ama ortada bir anlaşma yok. Kalacak yeri olmayan birçok kişiyi almak pek doğru değil. En azından kalacakları yer belirlenmeli.Onu da beceremezler. Tarihi geçmiş kimlik kartıyla veya pasaportla giriş verirler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.