Türkiye İstanbul sözleşmesinden çekildi

Kadına ayrıcalık vermek eşitlik değil eşitsizlik oluyor. BBC yağlayıp ballıyorsa doğru bir karar. Öyle ya da böyle anlaşmadan çekildik hayırlı olsun darısı feministlerin başına.
Hangi maddeler ayrıcalık veriyor?

Ayrıca biraz gözünüz açık olsun arkadaşım wikipedia editörlerinin Türkiye cumhuriyeti hakkında pkk hakkında yazdıklarını okuyun. Bahşedilen bilgilerin kaynağı feministler tabii öyle yazacaklar.

Hangi maddeler ayrımcılık yapıyor? Hormonlu cinsiyetsiz sözleşmeniz ne demek?
Hormonlu cinsiyetsiz sözleşme şu demek. Evrime ve doğanın kanunlarına aykırı cinsiyet yöneliminden bahsediyor ki sözleşmeden en çok LGBT dernekleri hoşnuttu. Madem bu kadar adalet ve eşitlikten yanaydı bu insanlar yıllardır neden Türkiye öncülük etmedi de şimdi kaldırılınca ağlıyor bu LGBT dernekleri? Sadece 1 tane fotoğraf bırakıyorum. Bu kadar İstanbul Sözleşmesi yandaşı olduğunu bilsem foruma hiç başlamazdım. O kadın hakimlerin "suçsuz" ve herhangi yüz kızartıcı bir suç işlememiş insanlara hiddet dolu bakışlarını gördü bu göz. Sırf hakime sinirli konuştu diye cezası artırılan erkeklere şahit oldu bu göz. Neyin eşitliği? Bunu da ironi olsun diye bırakıyorum.

Bir kadının gidip bir hakime bugün sevgilimle yatacağım kocam görürse beni öldürür bana yardım edin demesini meşrulaştıran bir sözleşmedir.
Bir kadının gidip bir hakime bugün sevgilimle yatacağım kocam görürse beni öldürür bana yardım edin demesini meşrulaştıran bir sözleşmedir.

Hahahahcı arkadaşlarımın neden güldüğünü öğrenebilir miyim?

Şiddet uygulayan birinin bu sözleşmeyi dinleyeceğine inanmıyorum.

Evrime ve doğanın kanunlarına neden aykırı? Beden farklı zihin farklı. Öyle kalması daha mı iyi?

İstanbul Sözleşmesi olmadan daha mı iyi olacak şimdi?

İki tarafında masum olduğuna inanmıyorum. Değişimin kişiden başladığını inanıyorum.

Bence İstanbul sözleşmesi falan filan boş işler. Kadına şiddet ve kadın cinayetleri idam gelene kadar bitmez.

Ülkede okuma, araştırma ve sorgulama yapılmasın diye ellerinden geleni yapıyorlar çünkü. Yaparlarsa da dışlıyorlar veya zarar veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…