Türkiye muasır medeniyet seviyesine ulaşabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık düzelmemiz çok zor ülkemizin başındaki cumhurbaşkancığımız birazcık kendi özel masraflarından kısıp halkımıza milletimize yardım ederse neden olmasın.O olmasa da halkımız düzelmez genellikle 40+ yaş üstünde bir bencillik zihniyeti var zaten bu kişilerde hayatında bir kez sevgi görmemiş kimseye sevgi göstermeyen insanlar sadece kendilerini düşünürlet.Cevabım halk tabiri ile "reis"imize sadece Allah'a dua etmekle yardım edemeyeceğini söylerse düzelebiliriz belki.
 
Ülkeyi eleştire eleştire toprak kabul etmedi yeter artık. Hükümeti de insanlar seçti ayrıca öyle battık ki umut yok 1990'dan sonra insanlar yararlı bir şey yapmıyor. Artık hükümet gitse de hükümeti seçen bu insanlardan ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut hükümetin değişmesi buna yardımcı olacak mıdır evet olacaktır. Ancak çözüm hükümetin değişmesinde değil arkadaşlar. Çözüm, hükümeti çözüm olarak gören halkın zihniyetinin değişmesi. Bizim değişmemiz. Gelişmemiz, okumamız, öğrenmemiz, çalışmamız gerekiyor. Başımıza kimin geldiği önemli buna kabulüm. Ancak o başımızdakiler eninde sonunda gidecek yerlerine başkaları gelecek. Gelenler de gidecek onların da yerine başkaları gelecek. Kim gelirse gelsin, toplum ve halk kendini geliştirmedikçe muasır medeniyetler seviyesine çıkamayacağız. Okuyun, öğrenin, bilinçlenin. Eğitimin, kültürün, kişisel gelişimin farkına varın ve çevrenizdeki kişilere bunu yayabildiğiniz kadar yayın. Elbet bir gün...
 
Medeniyet seviyesi olarak, ülke de insanlar evden işe rahat rahat bisiklet ile gidip geldikleri gün dünyanın en medeni ülkesi oluruz biz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı