Türkiye nasil bir ülkedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkeyi yöneteni eğiten, öğretmen değilde cami imamı olan, ''keşke Yunan galip gelseydi, laiklik anayasada olmamalı,'' gibi vatana ihanet düşüncesi içeren cümleleri söyleyenlerin el üstünde tutulduğu. Türklük şuurunu kaybettirip, dini öne çekip vatanı ikinci plana alanların güç sahibi olduğu bir ülkedir. Ki bu düşünce bizi o kadar parçalıyor ki yakında ''birinin'' söylemiyle halk sokağa dökülüp iç savaş çıkarabilir. Düşünmeden! Daha çok yazarım da siz anladınız ;)
Türkiye'yi farklı bir yolla da kazanmadık canımsın. Fatih Sultan'ın İstanbul'u nasıl aldığını herkes bilir. ;);)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fatih Sultan örneğini verecek kadar mı çaresiz kaldın kıyamam sana :). Onun ne kadar zeki ve bilge bir lider olduğunu biliyor musun hiç? Neden onu eğiten imam imparatorluğa darbe yapamadı? Neden dini kullanıp iktidar olamadı? Sultanımız yoksa dinsiz miydi? Ayrıca Vahdettin'in de korkudan İstanbul'u teslim edişini hatta diğer ülkelerin sığınmasına inecek kadar alçak olduğunu da hatırlatırım sana, Fatih Sultan Mehmet Han bunu görse onu ne yapardı? Atatürk'e teşekkür ederdi devrimleri için. Ziya diğerinin nasıl bir ''şey'' olduğunu biliyoruz ;).
 
kuduruyorsun sanırım
Verdiğin şu cevap ile terbiyesiz ve küstah olduğunu kanıtladın. Bunları empati kurman için söylemiştim fakat o yetiye sahip olmadığını da göstermiş oldun. Problemin parçası olanlar çözüme yardımcı olamazlar. Bu bağlamda senden birşey beklenilmeyeceği de ortada. Yazacağım 8 harflik kelime egonu okşayacaksa buyur: "KUDURDUM" (y)
 
Son düzenleme:
Ne alakası var ? Ben de Elhamdülillah Müslümanım. Vatan sevgimden de, Allah sevgimden de eminim. Bu ülkede sadece Müslüman'ların yaşamadığını belirttim. Siz yanlış perdeden bakmışsınız.
Siz böyle yapıp insanları ikeleme düşürdükçe daha çok bu ülkeyi bölersiniz.Müslümanlıkta Türklükte ayrı şeyler birisi din iken birisi ırk.Daha bunun neresini anlatayım haklı olmak için yazıyorsanız yazmayın.Çünkü ben sonuca varmaya çalışıyorum.

Ayrıca bu ülkede her dinden insan yaşayabilir.Bunu ne dinimiz ne de anayasamız yasaklıyor.Bizlerin müslüman olmasından dolayı zaten hristiyanların ateistlerin vb dinden olanların bu ülkede dini vecibelerini yerine getirmesinde bir engel yok.

Yalnız şunu unutmayın ki avrupa devletleri başta amerika olmak üzere bizi ya türk-kürt ayrımından ya da ışid'i kullanarak müslümanların terörist olduğunu gösterme çabasında.Sizde bu konularda ayrım yaparsanız ne millet kalır ne de devlet.Çok yanlış düşünüyorsunuz.
 
Biz diğer dinlere her türlü haksızlığı yaparak güçlü olduğumuzu düşünüyoruz, oysa onlar(çoğu) iyimser bir yaklaşım sergiliyor. Yinede bir kısım bize daha ziyade Müslümanlara laf ettiği anda kuduz köpeğe dönüşüyoruz. Herif ciddi ciddi döner bıçağını kılıç diye alıp, aklı sıra savaşacak. Cahillik kelimesi bu tip insanlara(her toplumda var, sadece bizde değil) yetmiyor. Dünya bunlara kalsa (!) neler olurdu bir düşünsenize :)? Mesaj anlaşılmıştır sanıyorum. Kısaca insan olalım, medeni olalım, saygılı olalım, çiçek öğrenci olalım :D.
 
%50'si gün boyu çomar ve dinci diyerek diğer tarafı aşağılar, %50'si dinsiz ve özenti diye diğer tarafı aşağılar.
Dediğin çıktı sanırım :D :D 2 günde birbirine girdiler. Ben de bir yanlışı düzelteyim diyorum:

1'e giden kız peçe takıyo
Türkiye'de 1'e giden bir kızın peçe taktığı falan yok, uydurmayın. Ortaokulda alışmak amaçlı takılıyor evet buna da karşıysanız bu ülkeden gidebilirsiniz.
kuduruyorsun sanırım
(y)
 
Dediğin çıktı sanırım :D :D 2 günde birbirine girdiler. Ben de bir yanlışı düzelteyim diyorum:

Türkiye'de 1'e giden bir kızın peçe taktığı falan yok, uydurmayın. Ortaokulda alışmak amaçlı takılıyor evet buna da karşıysanız bu ülkeden gidebilirsiniz. (y)
Aynen bak birbirimizi yemeyi bıraksak iyi ülkeyiz aslında.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı