Türkiye neden agresif?

Evet, soru basit. Neden?
Eskiden birçoğumuz bu konulardan bahsederken "haberlerde görmüşsünüzdür" diye bahsederdik. Şimdi kendimiz tanık oluyoruz... Sorun nerede, insanlar neden bu kadar sinirli? Bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Özellikle sosyoloji, psikoloji öğrencisi/mezunu arkadaşlarımız bu konuda ne düşünüyor? Bu acı tablonun oluşmasında siyasetin, ekonominin bir etkisi var mıdır? Neden sinirliyiz? Neden eskisi gibi saygılı, hoşgörülü değiliz? Ne değişti? Hatta, @Recep Baltaş da bu konudan nasibini almış, kendisine geçmiş olsun diyorum. Umarım kısa sürede tekrar düzeliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nedenleri şunlardır;

1. bir ülkenin artık iyiden batışı (ekonomik batış sonrasını getiren bir sürü çeşitler vb. vb)
2. o ülkenin eskiden ve geleceğe kadar yaşamış olduğu genetikler aileler akrabalar konuşmalar eskiden günümüze kadar.
3. o ülkenin yobaz bir ülke olması (aynı Afganistan gibi cahil falan işte)

Bunların düzeltilme yolu ise şunlardır;

1. o ülkenin genetiğini konuşmasını akrabalarını bütün her şeyi değiştirmek ve medeniyetli sakin bir hale getirmek.
2. o ülkeyi yobazlılıktan medeniyete ulaştırmayı sağlamak.
3. ülkedeki kötü durumları düzeltmek (ekonomi ve bir sürü getirdiği problemleri veya adalet sistemini)

Not; eğer böyle bir ülke düzeltildikten sonra her şeyi bir adam yine hala yobaz ve agresif bir insan ise kendi ailesi arkadaşları çevresi işte kendi alanında olan şeyler tarafından kötü etkilenmiştir durum bundan ibarettir eğer bir insan agresif birisi ise ve psikoloğa danışması falan lazım bu ve bunun gibi psikopat insanlar bunların çevre yüzünden genetiği bozuk insanlar olarak tanıtılır ama bazı insanlar vardır yediği yemeklerden falan filan ya da kötü bir gün geçirdiklerinde annesini babasını kaybettiği günlerde ya da bir insanın uyuyamadığı günlerde insan biraz ya da orta ya da daha çok agresif psikopat veya üzgün olabilir etkisi geçene kadar tabii ki.

Son düzenleme:
Evet, soru basit. Neden?
Eskiden birçoğumuz bu konulardan bahsederken "haberlerde görmüşsünüzdür" diye bahsederdik. Şimdi kendimiz tanık oluyoruz... Sorun nerede, insanlar neden bu kadar sinirli? Bu konudaki görüşleriniz nelerdir? Özellikle sosyoloji, psikoloji öğrencisi/mezunu arkadaşlarımız bu konuda ne düşünüyor? Bu acı tablonun oluşmasında siyasetin, ekonominin bir etkisi var mıdır? Neden sinirliyiz? Neden eskisi gibi saygılı, hoşgörülü değiliz? Ne değişti? Hatta, @Recep Baltaş da bu konudan nasibini almış, kendisine geçmiş olsun diyorum. Umarım kısa sürede tekrar düzeliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sinirli olmak normal abi. 300-400 Dolar'a satılan GPU Amazonda 13k TL. Biz hayattan zevk almayalım istiyorlar.

60-70'li nesillerden gelen kafa yapısı. Çoğunluğa göre nazik olmak ezikliktir. Sert adamı oynayacaksın, bu yüzden de agresif olmalısın. Maalesef durum bu. Böyle olmak istemesen bile bir süre sonra mecbur kalacaksın.

Sinirli olmak normal abi. 300-400 Dolar'a satılan GPU Amazon'da 13K TL. Biz hayattan zevk almayalım istiyorlar.

Sende haklısın hocam vallahi bıktım artık yani babamın bayağı bir sürü arkadaşları var saysam bitmez işte babamın herhangi bir arkadaşından isteyeceğim yurt dışına gitmek için yemin ediyorum bıktım şu ülkeden vallaha billaha ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı