Hayalperestliğinizden belli oluyor müneccim olduğunuz ondan dolayı anlaması pek bi kolay oldu. Bence savaş naraları atmayı bırakında biraz gerçekleri görün.Evet, 100 yıl sonrasını görüyorum. Belli etmemeye çalışmıştım, nasıl anladınız?
Hayalperestliğinizden belli oluyor müneccim olduğunuz ondan dolayı anlaması pek bi kolay oldu. Bence savaş naraları atmayı bırakında biraz gerçekleri görün.Evet, 100 yıl sonrasını görüyorum. Belli etmemeye çalışmıştım, nasıl anladınız?
Kuzey Irak'ta olanlara bakın öyle bir şey olamaz.
Hayalperestliğinizden belli oluyor müneccim olduğunuz ondan dolayı anlaması pek bi kolay oldu savaş naraları atmayı bırakında biraz gerçekleri görün.
Erbil'de varlık gösteren şeyden bahsediyorum.Halkı bizden yana referandum olursa alırız.
Hocam eğer arkadaşımız bu 10 yıl içinde bunları yapabiliriz deseydi, evet bu hayalperestlik olabilirdi ancak 100 yıl sonrası tahmin edemeyeceğimiz için bunlar gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemeyiz.Hayalperestliğinizden belli oluyor müneccim olduğunuz ondan dolayı anlaması pek bi kolay oldu. Bence savaş naraları atmayı bırakında biraz gerçekleri görün.
Listenizde bi o eksikti zaten eklediniz tam oldu. Yahu demişken siz savaşacaksınız değil o kadar ülkeyle. Hatta yetim kalan çocuğa kocası ölen kadına da siz bakacaksınız diye umuyorum ayrıca garibanın çocuğu savaşırken izlemek size yakışmaz rn önden yerinizi alın.Üzgünüm. Amerika'yı feth edeceğimizi söylemediğim için hayal perest oldum. Onu da söyleyeyim bari.
Hocam eğer arkadaşımız bu 10 yıl içinde bunları yapabiliriz deseydi, evet bu hayalperestlik olabilirdi ancak 100 yıl sonrası tahmin edemeyeceğimiz için bunlar gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemeyiz.
Alfabesinde "ê" olan şey mi?Erbil'de varlık gösteren şeyden bahsediyorum.
Ön cephedeyim, siz merak etmeyin. Bazen topraklar savaş ile alınmaz, halkın oyu ile alınır.Listenizde bi o eksikti zaten eklediniz tam oldu. Yahu demişken siz savaşacaksınız değil o kadar ülkeyle. Hatta yetim kalan çocuğa kocası ölen kadına da siz bakacaksınız diye umuyorum ayrıca garibanın çocuğu savaşırken izlemek size yakışmaz rn önden yerinizi alın.
Erbil'de varlık gösteren şeyden bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.