Türkiye tekrar eski topraklarına kavuşabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayalperestliğinizden belli oluyor müneccim olduğunuz ondan dolayı anlaması pek bi kolay oldu. Bence savaş naraları atmayı bırakında biraz gerçekleri görün.
Hocam eğer arkadaşımız bu 10 yıl içinde bunları yapabiliriz deseydi, evet bu hayalperestlik olabilirdi ancak 100 yıl sonrası tahmin edemeyeceğimiz için bunlar gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemeyiz.

Üzgünüm. Amerika'yı feth edeceğimizi söylemediğim için hayal perest oldum. Onu da söyleyeyim bari.
Listenizde bi o eksikti zaten eklediniz tam oldu. Yahu demişken siz savaşacaksınız değil o kadar ülkeyle. Hatta yetim kalan çocuğa kocası ölen kadına da siz bakacaksınız diye umuyorum ayrıca garibanın çocuğu savaşırken izlemek size yakışmaz rn önden yerinizi alın.

Hocam eğer arkadaşımız bu 10 yıl içinde bunları yapabiliriz deseydi, evet bu hayalperestlik olabilirdi ancak 100 yıl sonrası tahmin edemeyeceğimiz için bunlar gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilemeyiz.

Ne de olsa ihtimal, benim için bir ihtimal olması demek bir umut. Belki görürüz o günleri.

Listenizde bi o eksikti zaten eklediniz tam oldu. Yahu demişken siz savaşacaksınız değil o kadar ülkeyle. Hatta yetim kalan çocuğa kocası ölen kadına da siz bakacaksınız diye umuyorum ayrıca garibanın çocuğu savaşırken izlemek size yakışmaz rn önden yerinizi alın.
Ön cephedeyim, siz merak etmeyin. Bazen topraklar savaş ile alınmaz, halkın oyu ile alınır. :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı