Osmanlı Türk. Ama Türk'iye' 1923 yılında kurulan bir ülke.Doğrudur haklısınız.
Osmanlı da Türk değil mi ben mi yanlış biliyorumSiz zaten benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Osmanlı Türk. Ama Türk'iye' 1923 yılında kurulan bir ülke.Doğrudur haklısınız.
Osmanlı da Türk değil mi ben mi yanlış biliyorumSiz zaten benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
O zaman da şuan Osmanlı eski topraklarına kavuşur mu diye konu açsam, ortada Osmanlı diye bir ülke yok diyeceksiniz. Bence bu kadar küçük ayrıntılara takılmayınız. Pekala başlığı düzelteyim : Türkiye tekrar Osmanlı İmparatorluğunun en geniş topraklarına kavuşabilir mi ?Osmanlı Türk. Ama Türk'iye' bir ülke.
Hocam ben arkadaşın demek istediğini açıkladım. Takildiğimdan değil yani lütfen yanlış anlamayın.O zaman da şuan Osmanlı eski topraklarına kavuşur mu diye konu açsam, ortada Osmanlı diye bir ülke yok diyeceksiniz. Bence bu kadar küçük ayrıntılara takılmayınız. Pekala başlığı düzelteyim : Türkiye tekrar Osmanlı İmparatorluğunun en geniş topraklarına kavuşabilir mi ?
O zaman da şuan Osmanlı eski topraklarına kavuşur mu diye konu açsam, ortada Osmanlı diye bir ülke yok diyeceksiniz. Bence bu kadar küçük ayrıntılara takılmayınız. Pekala başlığı düzelteyim : Türkiye tekrar Osmanlı İmparatorluğunun en geniş topraklarına kavuşabilir mi ?
2050 yılında en geniş osmanlı sınırlarına tekrar ulaşabilir miyiz? Evet nükleer füzemiz falan yok ama askeri donanmamız çok güçlü. 3.dünya savaşını kazanırsak böyle bir ihtimal var mı?
Eki Görüntüle 872917
Estağfurullah siz benim kusuruma bakmayınız sadece bu şekilde düşünen arkadaşlar için cevap vermiştim zaten.Hocam ben arkadaşın demek istediğini açıkladım. Takildiğimdan değil yani lütfen yanlış anlamayın.
Ülkeye böyle adamlar lazımEvet, ulaşır.
Estağfurullah siz benim kusuruma bakmayınız sadece bu şekilde düşünen arkadaşlar için cevap vermiştim zaten.
Ülkeye böyle adamlar lazımHayali bile güzel. Ama aklıma Amerika ve petrol geldi, moralim yine bozuldu
![]()
Ama aklıma Amerika ve petrol geldi, moralim yine bozuldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.