Türkiye tekrar eski topraklarına kavuşabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu bunu bilmem 82 Yunanistan 83 Suriye 84 Irak 85 İran Azerbaycan ile referandum ile birleşiceğiz. 86 Gürcistan Ermenistan'ı 87'ye bile koymuyorum. Gereksiz değmez. 87 Rusya :D

2050 yılında en geniş Osmanlı sınırlarına tekrar ulaşabilir miyiz? Evet nükleer füzemiz falan yok ama askeri donanmamız çok güçlü. 3.Dünya savaşını kazanırsak böyle bir ihtimal var mı?

Eki Görüntüle 872917
İşgalciliği bırakın, ülkeye, hatta dünyaya nasıl faydalı bir insan olurum, ülkemi nasıl temsil edebilirim diye düşünün, onun için uğraşın. Ayrıca Türkiye bu konuda hiçbir halt edemez, resme bak, İran'dan Mısır'dan toprak almış, sesli güldüm.

Yurt dışından bu kadar ithalat yapan boş yere para harcayan bir ülkeden heleki son zamaanda gördüğümüz tiktok dilencilerinden ahlak yoksunluğuna kadar her şey olan bir ülkede hayır maalesef. Bu ülke bitti gençliğin kafa bir karış havada.İnsanlar nasıl kolay yoldan para kazanılır diye araştırıyor millet,sonunda da hırsızlık işte.Boğaziçi olaylarını bilmeyen kalmadı.İktidar alkla daga geçerek yönetiyor.(Bu arada her karşıt yoruma FETÖ damgası vuran insanlara ve beyinlerine selam olsun.
Evet kardeşim:
1613074286897.png

Osmanlı sınırlarını sadece eski haritalarda görebiliriz bu saatten sonra ama misak-ı milli neden olmasın? Kıbrıs, batı trakya, kuzey Irak, kuzey Suriye, BAT'um. Buralar Türk toprağı olmalı. Ama tabii ki buna hiçbir devlet müsaade etmez. Karşılarında güçlü bir Türkiye görmek istemezler. :(

Hayali bile her şeye değer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı