Türkiye varlık fonu Türk Telekom'un %55 hissesine talep oldu

Umarım bu tür şeyler devletin eline geçmez de iyice yok olup giderler, bu fiyat politikalarına çok bile durdular bu ülkede. Köle gibi bağlayan taahhütler, 30 liralık paketlere 150 lira fiyat biçmeler. Sen devletin bi kurumusun ya, kendi insanına ucuz internet ve iletişim hizmetleri sağlaman gerekirken en pahalısını sen veriyorsun, üstelik ucuz internet vermek isteyen firmaları da altyapın yüzünden mağdur ediyosun. Umarım başarılı insanlar tarafından özelleştirilir bu tür kurumlar, millet halka açık alanlarda 500-600 mbit bedava internet verirken, bizimkiler "10 mbit alıyosunuz şükredin" kafasındalar.

Umarım bu tür şeyler devletin eline geçmez de iyice yok olup giderler, bu fiyat politikalarına çok bile durdular bu ülkede. Köle gibi bağlayan taahhütler, 30 liralık paketlere 150 lira fiyat biçmeler. Sen devletin bir kuru musun ya, kendi insanına ucuz internet ve iletişim hizmetleri sağlaman gerekirken en pahalısını sen veriyorsun, üstelik ucuz internet vermek isteyen firmaları da altyapın yüzünden mağdur ediyosun. Umarım başarılı insanlar tarafından özelleştirilir bu tür kurumlar, millet halka açık alanlarda 500-600 Mbit bedava internet verirken, bizimkiler "10 Mbit alıyosunuz şükredin" kafasındalar.

Cidden çok berbat alt yapıları var sene olmuş 2021 insanlar hala doğru düzgün ADSL bile kullanamıyorlar. Cidden insanların her işini internet üzerinden hallettiği bir dönemde böyle kötü bir altyapı cidden büyük bir rezillik Almanya'da yaşayan akrabalarım merkezi yerlerde oturmamalarına rağmen 300-400 megabit internet kullanıyorlar ve öyle aşırı fiyatlarda değil. Olması gereken şey de budur zaten bir oyun olmuş 100gb ben 20 saat oyun inmesini mi bekleyeceğim bir video izleyeceğim 1080p zor izliyorum 720p izlerken bile tedirgin oluyorum acaba donarmı takılırmı diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı