Cem Ali Bektaş
Megapat
Daha fazla
Kesinlikle katılıyorum hani ekonomi sıkıntısı silah sanayi tıp teknoloji alanınında sıkıntılar var deniliyor bunun çözüm kaynağı okulardır eğitimdir fakat bizim eğitim sistemimizde gereksiz fazla bilgilerle beyinler yıkanıyor bana göreLise öğretmenleri donanımlı değil. Üniversite hocalarının yarısından fazlası burnu havada yürüyor. Eğitimin eski kalması cabası. Eğitim olmayınca dediklerinizi yapacak adam olmuyor. Türkiye çıkışlı bir mühendis eğer orta halli bir üniversiteden mezunsa yurtdışı ülkelerinde bir karşılığı yok. Yeterliliği yok. 3-5 tane parmakla sayacağın üniversite var onlar zaten uluslararası bir konunma olan üniversiteler. Üstüne teşvik yok. Adam diyor ben yapacağım edeceğim. Para yok. Destek hiç yok. Zaman denilen kavram çoktan yok olmuş. Aynı şey sanatçı için de geçerli. Sanatçı adam sıkıya gelmez. Gelmemelidir. İlham alması için çayır çimen dolaşması gerekir. İlham gelmesi gerekir. Çöpten ekmek toplayarak ilham gelmez. Neyse kardeşim konu saptı! Türkiye gelişmekte olan bir ülke canım. Normal abisi normal.