Buraya kadar iyi gidiyordun resmen atip tutmussun. Dedigin ulkelerde ev almak icin onceden belirli bi' miktar odeme yapacaksin (Down payment) sonra da 30 yil mortgage odeyeceksin. Nereye oyle 4-5 senede ev aliyormusuz soyle de isinlanayim o ulkeye.Örneğin ortalama bir işte beyaz yaka çalışan bir çift güzel görünümlü, garajlı ve havuzlu bir eve 4-5 sene belkide borç ödeyerek sahip olabilirler. Burda aynı bir eve sahip olabilmen için milyoner bir iş adamı olmalısın.
Farkında ise kendi fikirlerim olduğunu söyledim. Atıp tutma yok bunun yanı sıra ABD için saatlik asgari ücret 7,25$ yani günde 10 saat haftada 5 gün çalışan sıradan bir çalışanın cebine aylık 1450$ giriyor. Bir beyaz yaka çalışan için bu ücretin 2000$ gibi düşük bir miktar olarak düşünelim. Evli bir çiftin geliri aylık 4000$, senelik 48000$ ve 5 sene için 240000$ ediyor. Bu civarlarda alınabilecek bir kaç ev örneği ve farklı meslek grupları için ortalama gelirleri gösteren bir bağlantı. Işınlanmak serbest.Buraya kadar iyi gidiyordun resmen atıp tutmuşsun. Dediğin ülkelerde ev almak için önceden belirli bir miktar ödeme yapacaksın (Down payment). Sonra da 30 yıl mortgage ödeyeceksin. Nereye öyle 4-5 senede ev alıyormuşuz söyle de ışınlanayım o ülkeye.
Havaalanı tarafından gelenlerin gözünü boyamak için bu kadar süslüBurası Kuzey Ankara TOKİ Konutları.
Eki Görüntüle 491612
Bu sira tabi kari koca calisirken sigorta, kira, yeme icme, giyinme gibi giderlerim olmayacak sadece 240.000$ ev icin mi birikterecegim? Bana zaten oncesinde yasadigim yeri anlatma. Saati 7.25 demissin lakin bu rakam attigin eyalet California'da daha yuksek cunku yasam pahali. Sen ayda 2000$'a a o evlerin senelik toprak vergilerini veremezsinFarkında ise kendi fikirlerim olduğunu söyledim. Atıp tutma yok bunun yanı sıra ABD için saatlik asgari ücret 7,25$ yani günde 10 saat haftada 5 gün çalışan sıradan bir çalışanın cebine aylık 1450$ giriyor. Bir beyaz yaka çalışan için bu ücretin 2000$ gibi düşük bir miktar olarak düşünelim. Evli bir çiftin geliri aylık 4000$, senelik 48000$ ve 5 sene için 240000$ ediyor. Bu civarlarda alınabilecek bir kaç ev örneği ve farklı meslek grupları için ortalama gelirleri gösteren bir bağlantı. Işınlanmak serbest.
13750 HUBBARD Street #24 SYLMAR CA 91342 |Home for sale at $250,000| Gary Peterson
13750 HUBBARD Street #24 SYLMAR, CA, 91342, a 3 bedroom, 3 bathroom home currently listed for sale at $250,000. MLS #19530040www.helpingseniorsmoveforward.com 361 E Phillips Boulevard POMONA CA 91766 |Home for sale at $250,000| Gary Peterson
361 E Phillips Boulevard POMONA, CA, 91766, a 3 bedroom, 3 bathroom home currently listed for sale at $250,000. MLS #TR19150461www.helpingseniorsmoveforward.com 9316 Carvalho Court BAKERSFIELD CA 93311 |Home for sale at $250,000| Gary Peterson
9316 Carvalho Court BAKERSFIELD, CA, 93311, a 3 bedroom, 2 bathroom home currently listed for sale at $250,000. MLS #IV19140710www.helpingseniorsmoveforward.com Careers ‐ CareerExplorer
The most comprehensive source of career data on the planet, covering up-to-date salary information, satisfaction, demographics, and more.www.careerexplorer.com
Bunlarda oldukça çirkin yapılar zaten.Havaalanı tarafından gelenlerin gözünü boyamak için bu kadar süslü
Ben gelir düzeyi farkı olarak anlattım dikkat edersen. Tüm giderleri hesaba katmadan. Sonuç olarak orası ve burası arasında gelir düzeyi ve ev sahibi olmaya ulaşılabilirlik bakımından inkâr edilemez ciddi bir fark var.Bu sıra tabi karıkoca çalışırken sigorta, kira, yeme içme, giyinme gibi giderlerim olmayacak sadece 240.000$ ev için mi biriktereceğim? Bana zaten öncesinde yaşadığım yeri anlatma. Saati 7.25 demişsin lakin bu rakam attığın eyalet California'da daha yüksek çünkü yaşam pahalı. Sen ayda 2000$'a a o evlerin senelik toprak vergilerini veremezsinBununla ilgili bir konu mu açsam yahu gelen atıp tutuyor ABD hakkında. 5 senede bırak evi dediğim ''Mortgage'' için ön ödeme parasını bile biriktiremezsin asgari ücretle çalışarak anca karnın doyar.