Türkiye'de Kargoculuk

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.411
Şu memlekette şu işi adam gibi "adam" gibi yapabilen insan var mı? Cidden merak ettim şimdi. Yazık be, sen bir ton para veriyorsun, eve geliyor kargo. Getirmeselerdi daha iyiydi diye sinirleniyorsun, iade istiyorsun. İade de almazlar şimdi. Yazık, yazık, yazık.

Şu memlekette şu işi adam gibi "adam" gibi yapabilen insan var mı? Cidden merak ettim şimdi. Yazık be, sen bir ton para veriyorsun, eve geliyor kargo. Getirmeselerdi daha iyiydi diye sinirleniyorsun, iade istiyorsun. İade de almazlar şimdi. Yazık, yazık, yazık.
En iyi kargo UPS. Gec geliyor ama saglam geliyor. Diger kargo sirketlerine oranla cok daha iyi.

Bu kargo işi ilden ile , ilçeden ilçeye göre değişen bir şey. Mesela bizim burdaki yurtiçi işine hakkıyla ve sağlam yapan adamlar. Hatta 4 yıldır kargoyu vermeye gelen adam bile değişmedi ve yakında kanka olucam o adamla :D

Bayiden kargo almaya gitmiştim bir kere kargocu beni görmeden önce arabadaki kargoları 3-4 metre ileriye fırlatıyordu, beni gördükten sonra mesafeyi 1 metreye indirdi, en azından cam eşyalar kırılmaz [emoji28].

Amerikada da farklı değildi, evin kapısına fırlatıyorlardı sabahları öyle haberim oluyordu kargonun geldiğinden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı