Türkiye'de son 24 saatte 54.754 yeni COVID 19 vakası tespit edildi

Okulların kapatılmasına izin vermeyiz. Daha çalınan öğrenim hayatımızın hesabını soracağız.

Keşke kapanmasa fakat okulun yarısı hasta ve nedense hepsinin test negatif çıkıyor bundan 1 ay önce öksürene pozitif diyorlardı güvenim kalmadı artık.
Kapatılmayacak bakan kesinlikle kapatılmayacak demiş.

Belli olmaz işleri ara tatil var vakalar 70k civarı olursa mecbur kapatırlar.
 
Aşı karşıtı değilim hatta iki doz BioNTech aşımı vuruldum, üçü yakında olacağım ancak bu iş biraz sarpa sarmaya başladı. Aşı olunca maskeler kalkacak, eskisi gibi yaşamaya devam edebileceğiz dediler ama virüs güçlenmekten başka bir işe yaramadı. Tamam aşı ölümleri düşürmüş durumda ancak aşı oldukça virüs daha çabuk ve güçlü mutasyona uğruyor, mutasyona uğradıkça bir doz daha aşı lazım diyorlar. Nereye kadar böyle gidecek?

Sonu yok ki Avrupa pasaportlarında şimdilik 8 doz aşı yeri var. ŞİMDİLİK
 
İkinci dönem okulları kapatırlar.
Artık isteğe bağlı olsun şu okullar. Bizim üst katlar full kapalıydı geçen aylarda. Okulları leş götürüyor, 2-3 zengin mahalle okulu koyuyorlar televizyona ona buna çok temiz okullarımız diye. Gelip sıradan okullara bir baksınlar leş götürüyor, adamlar akıllı tahtaya kusmuş resmen ekranın üstünden altına doğru kusmuk benzeri madde akmış, bizde dokunmak mecburiyetinde kalıyoruz, bu mu temizlik? Adam affedersiniz tuvaleti kullanıyor yıkamadan çıkıyor, bu mu temizlik? Kapıların yarısı çamur milletin pis ayaklarıyla vurmalarından, sıralara beyaz kağıt koysak arkası leke, kantin desen paraya değiyor, elini yıkamadan yemekleri tutuyor. Televizyona oraya buraya 2-3 zengin mahalledeki okulları koymakla tüm okullarımız temiz olmuyor bunu anlamaları lazım.
Bizim okul öyle bir okul ki orada büyük abdestini yapabilen bordo berelidir.
Direkt orduya alınmalıdır.
 
Benim amlamadığım bir olay daha var.
Önceden bu vakalardayken her yer kirmizi 3 5 tane turuncu vardı 🤔
Şimdi nasıl kırmızı yok neredeyse mavi çoğu.
Biraz suspicious.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı