Türkiye'de yapılacak en kolay-en zor meslekler

Sana senin gibi 40 tane ergen liseliyi verelim, bakalım nasıl zapdediyon. :D :D :D

Haa bi' de bunları eğitmen lazım, sınava girecekler düşük alacaklar, sen yüksek sözlü vereceksin, vermezsen velileri sürekli darlar, şikayet eder. Sınava hazırlanacak çocuğa kaynak önermen yasak, isim verirsen dava yersin.
Ben liseden zaten mezunum birader. Adamların 180 gün tatili var yılda. Tatilde bile maaş alıyorlar. 8 saat iş yapıyorlar. İnsanı deli gibi imrendiriyorlar.

Kolay mı? Neden kolay söyler misin?
Senede 180 gün tatil 8 saat iş 25 bin maaş. Bundan daha ballı iş varsa söyle.

Ben liseden zaten mezunum birader. Adamların 180 gün tatili var yılda. Tatilde bile maaş alıyorlar. 8 saat iş yapıyorlar. İnsanı deli gibi imrendiriyorlar.
Sen liseden mezunmuşsun.
Adamlar 16 sene okuyor. Üstüne de atanma derdi var. KPSS'den 90 üstü puan almış, ee bi zahmet insanın yaşam şartları daha iyi olsun. Siz ne istiyorsunuz acaba anlamadım ya?

19-İki sene bilgisayar teknikerliği.
Sorma nedenim polemik yaratmak değil bu arada. Yaşın 19 , listen öznel de olsa daha çok değişecek ve şuan hemen hemen komple yanlış. Tam 2 katı yaşında biri olarak eğer erken evlenirsen ve özellikle çocuk sahibi olursan daha erken, evlilik süreci görmezsen 27-28 yaşlarında çok daha iyi oturacak kafanda neyin ne olduğu.

Sen o kadar KPSS çalış emek emek sonra atanmayı bekle atanma atanma sonra birden doğuya atan git birkaç yıl doğuda rezil ol gel sonra yıllarca görevini yap sonra dünkü bekçiyle aynı maaşı al. Bu sadece tek bir yönü. Hiçbir şeyden haberi olmayan bilgisizin teki yorum yapsın sonra.

Senede 180 gün tatil 8 saat iş 25 bin maaş. Bundan daha ballı iş varsa söyle.
180 gün mü? Kim dedi? Yazın bile 2 ay tatil yapıyorlar sonra seminer başlıyor.

Sen liseden mezunmuşsun.
Adamlar 16 sene okuyor. Üstüne de atanma derdi var. KPSS'den 90 üstü puan almış, ee bi zahmet insanın yaşam şartları daha iyi olsun. Siz ne istiyorsunuz acaba anlamadım ya?
16 sene okumak artık ayrıcalıklı bir şey değil. Herkes üniversite okuyor şu anda. Hiç okumakta gözü olmayan aileden kaçıp sağda solda sürtmek için okuyor. KPSS'yi de mecbur 1-2 sene çekecek ne diyeyim yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana senin gibi 40 tane ergen liseliyi verelim, bakalım nasıl zapt ediyorsun. :D :D :D

Haa Bi'de bunları eğitmen lazım, sınava girecekler düşük alacaklar, sen yüksek sözlü vereceksin, vermezsen velileri sürekli darlar, şikayet eder. Sınava hazırlanacak çocuğa kaynak önermen yasak, isim verirsen dava yersin.
Yine kolay.

Konudaki meslekler çok saçma yerleştirilmiş. Onu bunu bilmem ancak yazları dayımın yanına çiftliğe gidiyorum gerek balya toplamak gerek boru dizmek yapılacak iş değil hayatımda bundan daha zor bir meslek olduğumu sanmıyorum fiziksel olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı