Türkiye'de yaşamak çok zor

Yerli otomobili nasıl dine tarikata bağladın anlamadım. Ben ülkemin kalkınmasını ve güçlenmesini isterim asıl senin gibi bu ülkeden bu b*k olmaz kafasındakiler gitse ülke düzelebilir.
Max koyun zihniyeti. "Dıj güjler yeğen ameriga bize oyun yapıyor".

Turkiye'de yasamak 50'lerden beri cok kolay degildi, olmuyor bizden. Beceremiyoruz bir seyleri. Ataturk gibi bir adamin cizdigi yoldan da sasiyorsak ne yapilabilir ki? Kacin gidin buralardan, kurtarin hayatinizi.
Atatürk zamanından beri kolay değildi. Hep karanlık bir ülkeydi. Hem düzelsin istediler ama olmadı.

Yok Zimbabwe yok Afrika kafalara bak o kafalara. Adamlar zamanında topraklarını 2 ekmek için sattı bizim dedelerimiz savaştı satmadı.

Son düzenleme:
2 yıldır mekanik klavye almayı düşünüyorum fakat sistemim çöp olduğu için bütün biriktirdiğim para sisteme gitti şu an 200 TL var cebimde ve en düzgün ve en ucuz mekanik klavye 500 TL'den başlıyor ne yapacağım bilmiyorum 500 TL'ye sistemi daha da güçlendirebilirim. Xeon X3440 sistem kullanıyorum 2 yıldır.

Fakirlikten kacisin yok ise bulundugun anin keyfine bakarsin.
Lakin halen umut var ise orta sekerli olmak icin cabalarsin. Cabalarin surecince aci cekersin.
Çokta umurumda değil ekonomi işi, hayıflanmak veya söylenmek bir naneye yaramıyor.
Muhalefet ve politikacılar başarısızken, dâhâ fazla konuşupta kafa ütülemeye gerek.

İlk önce kendini kurtar da aileni ve ulusunu sonra düşünürsün.

Kendini kurtarmak bir butune baktigimizda ulusunu ve aileni de kurtarmaktir.

Kendini kurtarmak bir butune baktigimizda ulusunu ve aileni de kurtarmaktir.
Kendini kurtaramazsan o da olmuyor ki bizler ilk önce kendimizi sonra ailemizi düşünüyoruz.

Bizden olmayanı dışlıyoruz, yükseleni dışlıyoruz, bilimcisini-felsefecisini dışlıyoruz yani doğduğundan beri bireye yüklenen düşünce-din-ilişki-norm kurallarının dışına çıkanı bizden saymıyoruz ve bazı organların yükselmesine karşı çıkıyoruz.

bir an yükselmişken
2007-2014 arası akan parayı Bilime, teknolojiye, Eğitime yatıracağımıza ülkeyi Beton yığınına dönüştürmeyi seçtik. O zamanlar yanlış bilmiyorsam FED tüm ülkelere para pompalıyordu. Yani para akıyordu. O yüzden kısa bir şahlanış yaşadık.

Hocam extradan beton a gömdü ihaleye çıkarıp kendi ceplerini doldurdular.
Erdoğan family ve çevresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…