Türkiye'deki hacker insanlara inanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan 199688
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 5.296
Vardır aralarında iyileri neden herkes birinin söylediği şeyi papağan gibi tekrarlıyor. Hayır anlamıyorum sadece Türkiye'de mi var öyle dediğiniz çocuk tipli Hackerlar. Sosyal'de de herkes her konuda gömüyor vallahi bizi. Sleytwinson kendi çapında yetenekli, Ay Yıldız Tim çok abartılıyor ama onlar da kendi kulvarında bir topluluk. Aralarından en iyisi ve üst düzey olan da Red Hack.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hiçbir şeyin sempatizanı olmamak gerekir değil mi?

Şu forumda birşeyin beğenildiğini görmedim ya da şöyle izah edeyim;
Kendisinin bir vasfı olmamasına karşın, vasfı olan hatta bunu daha da basitleştireyim;
Kendisinin yapamadığı, alamadığı, edinemediği herşeyi kötü ve saçma bulan bir kitle nedense bu forumda gözüme batıyor. Ayyıldız Tim olmuş olmamış. Zamanında bende hatırlıyorum çok işler yaptılar. Ha bunuda savunmak için söylemiyorum. Burada ilk işleri python öğrenmek, tersine mühendislik adı her neyse öğrenmek hackerlık değildir diyenler word dosyasında yazıya renk veremezler... !

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı