Türkiye'deki Muhteşem İnternet Hızları (!)

aliytrklkmz

Kilopat
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
971
Makaleler
1
Çözümler
12
Yer
Ankara
Çok oyun oynayan biri değilim, zaten fiyatları pahalı olduğu için de çok alamıyorum. Kendimi şımartayım dedim. Epic'te Far Cry 5 indirime girmişken 30₺'ye onu aldım. Buraya kadar her şey güzel. Büyük bir hevesle indirmeye bir başladım, 55 GB dosya ve benim internet hızımla (16 Mbps güya ama gelen 6-7) saniyede 200 KB indiriyor. Artık yeni yıla girince oynamaya başlarım :( Bu internet hızına da ayda 90₺ ödüyorum. Başka bir firmanın alt yapısı olmadığı için de mecburen bu saçma internete mahkum kalıyorum. 2020 yılında bu hızlar gerçek mi ya? Oyunu indirmeyi geçtim üniversitemin derslerine bile bağlanırken sorun yaşıyorum ya :(
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (106).png
    Ekran Görüntüsü (106).png
    286,9 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
En çok benim canımı sıkan kota olayı. Sana aylık 300 GB kota veriyor. Bitirdiğin anda internetini kesip ek paket satın almanı istiyorlar. Adil kullanım kotasını kaldırdılar güya. Ne işe yaradı peki? En azında hızı düşürüyorlardı sadece. Bizim internet bağlattığımız dönemde yoktu. Sözleşme olduğu için şu an değiştirimiyoruz interneti.
 
4MB internet kullanan birisiyim kota yok ve saniyede 0, 44MB indiriyorum aslında her şey altyapıda 2sene önce 16kullanıyorduk ama şuankinden farkı neredeyse yoktu. Bu arada sizin adınıza üzüldüm hocam hangi operatörü kullanıyorsunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı