Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Overclock planlarım var bu RAM ile. Potansiyeli büyük. Yeni anakart ve işlemci değiştirdim. Ryzen 5 2600X ve Gigabyte B350 anakarttan Ryzen 5 5600X ve B450 Tomahawk Max'a geçtim.
RAM OC işinde pek tecrübem olmadığı için araştırmaya yeni başladım diyebiliriz. 3733 MHZ CL16 olarak 1.38V ile çalıştığı söyleniyor internette. Deneyip göreceğim. Yani satmak gibi bir düşüncem yok şimdilik. 2017 mart ayında almıştım. Baya bir para vermiştim o zamanlar. 700-800TL civarı. Sırf Ryzen 1600 ile sorunsuz çalışsın diye.
Bu arada 3200mhz CL14'lerin hepsi B-die kesin bilgi.
Dün yaptığım üstün körü denemelerde B-die RAM'lerim 3800mhz CL16 değerine 1.43V ile hata vermeden çıktı. Biraz daha ince ayarla daha iyi değerlere gelecektir.
Neden B-die diye sorusunun cevabı budur. 3200mhz CL14 alırsın, 3800mhz CL16 olarak kullanırsın.
Ben normalde yok diye biliyordum ancak biraz araştırınca birkaç adet buldum. Fiyatları biraz tuzlu ancak üst seviye sistemler için değebilir.
Samsung B-Die en iyi DDR4 RAM çiplerindendir ve Ryzen sistemler için önerilir. Bulunması oldukça zordur. Ortalamanın çok üstünde frekans değerleri ve ortalamanın çok altında gecikme değerleri sunabilir.
Bu rehberi yapmak için çok uğraştım. Umarım beğenirsiniz.
Patriot Viper Steel Black 16 GB (2x8) 4133 MHz DDR4 PVS416G413C9K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Patrıot 16gb (2x8gb) 4400mhz Ddr4 Vıper Steel Soğutuculu Pvs416g440c9k Pc Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Viper RGB BLA Dual 16 GB (2x8) 4133 MHz DDR4 PVR416G413C9K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair 32GB (4x8GB) 3200MHz C14 DDR4 PC Ram CMW32GX4M4C3200C14 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Ben normalde yok diye biliyordum ancak biraz araştırınca birkaç adet buldum. Fiyatları biraz tuzlu ancak üst seviye sistemler için değebilir.
Samsung b-die en iyi DDR4 RAM çiplerindendir ve Ryzen sistemler için önerilir. Bulunması oldukça zordur. Ortalamanın çok üstünde frekans değerleri ve ortalamanın çok altında gecikme değerleri sunabilir.
Bu rehberi yapmak için çok uğraştım. Umarım beğenirsiniz.
Patriot Viper Steel Black 16 GB (2x8) 4133 MHz DDR4 PVS416G413C9K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Patrıot 16gb (2x8gb) 4400mhz Ddr4 Vıper Steel Soğutuculu Pvs416g440c9k Pc Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Patriot Viper RGB BLA Dual 16 GB (2x8) 4133 MHz DDR4 PVR416G413C9K Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair 32GB (4x8GB) 3200MHz C14 DDR4 PC Ram CMW32GX4M4C3200C14 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kardeşim bununla alakalı konu açtım ama benim sormak istediğim başka bir soru var.
RAM'lerde bulunan en iyi chipset Samsung b-die ama overclock için, ben overclock işleminde bulunmayacağım.
G.Skill Trident Z Neo CL16 3600MHz modelini alacağım chipset üreticisi Sky Hynix.
G.Skill çok önerilen bir RAM chipset yönünden bir sorun yaşar mıyım?
Kingston HyperX Fury HX434C16FB3/8 8 GB DDR4 3466 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Kesin olmamakla birlikte Samsung B die chip cıkma olasığı yüksek