Rehber Türkiye'nin askeri gücü ve üretimleri

Elinize sağlık hocam.

Yerli üretim silahlar hakkında da yapar mısınız?

Elinize sağlık hocam.

Yerli üretim silahlar hakkında da yapar mısınız?
Bu makale de elimden geldiğince yerli üretimleri belirttim. Ama sadece yerli üretimlerin olduğu daha geniş bir makale de belki ilerleyen zamanlarda yapabilirim.

Harika konu bee. <3
Teşekkür ederim.

İnsansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'ya motor entegre edildi. ✈

Motorun çalıştırılma anı için tıklayın.

Makale de bilgisini verdiğim Katar Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının Türkiye'ye konuşlandırılması yürürlüğe girdi. Katar 36 tane savaş uçağını Türkiye'nin seçtiği üslere konuşlandıracak.

Katar Hava Kuvvetlerinin 4.5 Nesil Savaş Uçakları;

• Eurofighter Typhoon
  • F-15EX
  • Rafale
  • Mirage 2000

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık hocam, atılgan ve zıpkın bunların içine dahil mi? Askerliğimi havacı uçak savar olarak yaptım, yanlış atılmıyorsam atılgan ve zıpkın araçları'da vardı. Hatta üstteğmenlerimiz atış yapmıştı.

Temel üretimlere yer verdim yoksa daha bir çok üretim ve geliştirme aşamasında olan projeler tabii ki var.

Keşke ABD gibi savaş uçağı gemimiz ve özel donanma savaş uçağımız olsa.

Keşke ABD gibi savaş uçağı gemimiz ve özel donanma savaş uçağımız olsa.
Uçak gemisi yapımı ve kullanımı çok maliyetli lakin ileriye dönük düşünülüyor. Şuan da Helikopter ve S/İHA taşımak için TCG Anadolu yapıldı. Yakın zamanda Dünyanın ilk S/İHA gemisi olacak. Şuan da TCG Anadolu'ya yerleştirilmesi planlanan TB3 S/İHA ve Kızılelma JET SİHA projeleri devam ediyor.

50-100 arasında S/İHA kapasitesi var.

Son düzenleme:
Askeri gücün olmasaydı şu an hayatta değildin.
Aga ben askerin gücü olmasın demiyorum açlıktan halk geberiyorsa uzaya çıkmayalım diyorum niye kimse beni anlamıyor 2 gündür yemin ediyorum kuru ekmek yiyorum param yok üniversiteye geçtim 1500 lira ile hem 1 aylık yemeğimi almam lazım hemde okul ihtiyaçlarımı almam lazım artık neden kimse birşey demiyor bu kul hakkıdır bu kadarda olmaz ya bende insanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…