"TOGG" geliştiriliyor ama gündemden uzak kaldığı için insanlar böyle düşünüyor.İnşallah TOGG gibi olmazNormalde ülkemiz için güzel haber fakat siyasi bir hamle olma olasılığı tedirgin ediyor...
"TOGG" geliştiriliyor ama gündemden uzak kaldığı için insanlar böyle düşünüyor.İnşallah TOGG gibi olmazNormalde ülkemiz için güzel haber fakat siyasi bir hamle olma olasılığı tedirgin ediyor...
Türkiye'nin Ay'a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Türkiye'nin Ay'a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Bütçe başlangıç bütçesi, arttırılacak bütçe.
Daha asıl çalışmalara başlanmadı ki. Bütçeye bakıp boş algı yapıyorsunuz. En azından işin bir yerinden başladık diye sevinir insan.Daha yerli araba, uçak, işlemci yok ama uzaya gitmeyi planlıyoruz. Üstelik işin garibi 5 Milyon dolar ile. Herhalde Elon'ının roketlerinden birisine bilet alacağız bu para ile. Başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum.
Ülke kötü halde hocam. İyi günler.Böyle bir şey düşünmemiz bile iyi değil mi? Ben gayet ümitliyim, illaki biz de gideriz Ay'a. Şimdi gelir her fırsatta ülkeyi kötüleyip dalga geçenler.![]()
Biz Jelibon bulduk hocam aydan daha iyi (!)![]()
India levert historische prestatie door als vierde land op de maan te landen
India mag zich het vierde land ter wereld noemen dat succesvol op de maan is geland. De Indiase maanlander landde woensdag iets na 14.30 uur op de zuidpool van de maan.www.nu.nl
Hindistan dünyada 4cü ülke olarak aya iniş yapmış. Darısı Aktronotlarımızın başına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.