Türkiye'nin Ay’a gitmesi

Türkiye'nin Ay'a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Bütçe başlangıç bütçesi, arttırılacak bütçe.

Türkiye'nin Ay'a gitmesi konuşuluyor gündemde ve 5 milyon dolar gibi bir rakam var ortada. Ama uzaydan sert iniş yapmak bile 150 milyon dolar gibi yatırımlarda. 5 milyon dolar ile aya bayağa bir şey götürmeyi planlıyoruz. Siyasi bir şey mi yoksa farklı bir amaç mı anlamadım. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Siyasi bir şey bence, 5 milyon dolar ile neler yapacaksak bilemiyorum ama umarım ülkemiz için hayırlı ol pek sanmasam da.

Bütçe başlangıç bütçesi, arttırılacak bütçe.

Kimsenin bir yere gittigi yok. Hayal satiyorlar, gundem degistirmekten baska bir amaclari yok. Ya o sirada meclisten hepimizin bir tarafina girecek bir kanun gecirmislerdir ya da secime hayali yatirim yapiyorlardir. Buna inandigini soylemeyeceksin degil mi?

Daha yerli araba, uçak, işlemci yok ama uzaya gitmeyi planlıyoruz. Üstelik işin garibi 5 Milyon dolar ile. Herhalde Elon'ının roketlerinden birisine bilet alacağız bu para ile. Başka bir mantıklı açıklama bulamıyorum.
Daha asıl çalışmalara başlanmadı ki. Bütçeye bakıp boş algı yapıyorsunuz. En azından işin bir yerinden başladık diye sevinir insan.

Böyle bir şey düşünmemiz bile iyi değil mi? Ben gayet ümitliyim, illaki biz de gideriz Ay'a. Şimdi gelir her fırsatta ülkeyi kötüleyip dalga geçenler. :D
Ülke kötü halde hocam. İyi günler.

Hindistan dünyada 4cü ülke olarak aya iniş yapmış. Darısı Aktronotlarımızın başına.
Biz Jelibon bulduk hocam aydan daha iyi (!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı