Türkiye'nin eğitim sistemi

KvasiRR

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2020
Mesajlar
208
Çözümler
1
Yer
Adana
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1-Ezbere dayalı eğitim var.
2-Verilen bilgiler sadece sınavda uygulamanız için sınavdan sonra bilgileri unutsanız da hiçbir önemi yok.
3-Verilen eğitim öğrenmek için değil mesela ortaokul bittiğinde kaçımız İngilizce biliyorduk?
4-Verilen eğitim çok ağır ama hiçbir işe yaramıyor 7 saat eğitim görüyoruz eve gelmişim yorgunluktan bayılacağım neredeyse gelmiş bana diyorlar ki yarım saat mola verip test çözmem tekrar yapmam gerekiyormuş niye tekrar yapıyorum ki aaaaa yoksa siz adam gibi dersi mi anlatamıyorsunuz?
5-Disiplin sistemi çok saçma ben hocanın anasına küfür edeni gördüm.
6-Saçma saçma kurallar var derste tuvalete gitmemek mesela tenefüslerde okula girdirmiyorsunuz nasıl tuvalete gidebilirim hadi onu da geçtim hoca niye derste tuvalete gidebilme izni var onun tenefüsü yok mu?
7-Hocaların saçma fikirleri var dediğine bak "ben size burada istersem derste vermem oturduğum yerden paramı kazanırım" ne güzel iş ya.
8-Türkiye eğitime en az para yatıran ülkelerden biri öğrencilerden toner ve aidat alınması lazımmış ki sana düzgün eğitim verilebilsin peki bunları neden devlet karşılamıyor.
9-Veliler okulu kreş gibi görüyor aman çocuk gitsin de ben de kafa dinleyeyim.
10-çocuklara küçük yaşta verilmesi gereken sorumluluklar verilmediği için çocuklar kendi hayatlarını kurduklarında ne yapacaklarını bilmedikleri için bocalıyorlar.
Burada sayamayacağımdan çok şey daha var isteyenlerle gerekli ahlak çerçevesinde bu konuyu tartışırım yeter artık ben bezdim bu sistemden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Alıntısı.JPG
 

Yeni konular

Geri
Yukarı