Türkiye'nin en çok satan SSD'si

SSD daha iyi olabilir, ama babama ölsen bu marka bir mal aldıramazsın. Sandisk'i daha önce duydu babam en azından. Patriot'u hiç duymamıştır bile, o yüzden aldık. 1 ay olmadı daha, sıkıntı çıkarmadı, inşallah çıkarmaz.

SSD daha iyi olabilir, ama babama ölsen bu marka bir mal aldıramazsın. Sandisk'i daha önce duydu babam en azından.
Çoğu kişinin alma sebebi de budur diye düşünüyorum. Çoğu kişi SanDisk'i hiç duymasa USB belleklerden tanıyor. Ufak bir araştırmayla rezalet bir ürün olduğu anlaşılabilir ama

O Medusa'ya 449 TL veren cidden cahildir. O fiyatı asla haketmeyen bir kulaklık. Ben 250 TL'ye aldım ve bu fiyata bile tam olarak iyi değil hatta kötü.

O Medusa'ya 449 TL veren cidden cahildir. O fiyatı asla haketmeyen bir kulaklık. Ben 250 TL'ye aldım ve bu fiyata bile tam olarak iyi değil hatta kötü.
Bu adamlar özellikle en kötü ürünlere logo basıyor bence. Kronik cızırtı sorunu olmayan kulaklığı yok heriflerin.

Çoğu kişinin alma sebebi de budur diye düşünüyorum. Çoğu kişi SanDisk'i hiç duymasa USB belleklerden tanıyor. Ufak bir araştırmayla rezalet bir ürün olduğu anlaşılabilir ama
İşte tam olarak olay bu. Adam SanDisk abi ya, Adata abi ya diyerek alıyor, veya başka bir kanal övmüş o yüzden alıyor. Belli kanallar ürünlerin kötü yanlarına da gösteriyorlar ve bunlara saygım sonsuz ama kötü yönlerini göstermeden fütursuzca övmek tüketicinin zararına. Özellikle saçma yayıncıların sistemlerinden çıkıyor bu SSD'ler genelde maalesef.

Ülkecek araştırmıyoruz.

USB belleklerden tanıyor.
Bizde durum tam tersi, babam bile flashleri hep bozulduğu için, SanDisk almayalım dedi.
Bütçe yoktu, Yoksa samsung alacaktık, ama o zamanlar patriot vs. yoktu, sosyalde kingston öneriliyordu @yika38 . O yüzden kingston almıştık, hala sağlam.Gene şanslı çıktım

Birkaç ay önce olaylar biraz farklıydı.

Bugün yeni sistem toplayacak arkadaşıma 250 ₺ bütçeyle bu SSD'yi önerdim, beni aydınlattığınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…