- Makaleler
- 2
Hocam konuyu iyice okudunuz mu? Facebook, Instagram, Youtube ve çoğu oyun yasaklı diyor.Yasaklı derken nerelere gireceksin mesele burada.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konuyu iyice okudunuz mu? Facebook, Instagram, Youtube ve çoğu oyun yasaklı diyor.Yasaklı derken nerelere gireceksin mesele burada.
TR üzerinden bir VDS kiraliyacaksin, başka bir çözümü yok gibi gözüküyor.Tor engelı.
YouTube, TikTok
Turkmenistan Has Started Blocking VPN Providers |
Dostum bu VPN Türkmenistan'da çalıştığını iddia ediyor. Test etme şansın varsa bir denemeni öneririm.
Denedım kanka, calısmıyor, sağ ol.
O zaman tek çare Türkiye üzerinden bir VDS alıp VPN yapmak oluyor.
VPN satın almiyorsun VDS kiralayip kendi VPN sunucunu kuruyorsun. Örneğin Sanal Sunucu, VPS, VDS, Linux Sunucu, Hosting | Eselax uzerinden bir VDS kiralayip bu adimlari uygulayacaksin OpenVPN Sunucusu Kurulumu | Ücretsiz VPN Sunucu [Digitalocean, Vultr ve Diğerleri]Kanka burada VPN sıtelerı kapalı. Guvenılır VPN satan bırını de bulmak zor yanı VPN satın almak zor.
VPN satın almiyorsun VDS kiralayip kendi VPN sunucunu kuruyorsun. Örneğin Sanal Sunucu, VPS, VDS, Linux Sunucu, Hosting | Eselax uzerinden bir VDS kiralayip bu adimlari uygulayacaksin OpenVPN Sunucusu Kurulumu | Ücretsiz VPN Sunucu [Digitalocean, Vultr ve Diğerleri]
Selam arkadaşlar, olay soyle ben Türkmenistan da yasiyorum. Türkmenistan da YouTube Facebook Instagram buna benzer site ve uygulama yasak. Guvenilir VPN'lerin ise cogu engelli kulanilamiyor. Bu uygulamalara nasıl girebilirim? Yani VPN kulanmadan nasıl IP degistirebilirim?
İşine yararmı bilmem. Telefonda Opera uygulamasını indir. Kendi içinde VPN'si var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.