Benim bildiğim shadowsocks, OpenVPN gibi uygulamalar ile kurulan server'a bağlanıyoruz. O server linkini de satın aldığın kişi gönderiyor.VPN satın alma işlemi nasıl oluyor ve hangi VPN?![]()
İmkansızdan daha zor VPN kullanmadan yasaklı sitelere girmek. Sana tavsiyem 30-50 Tmt'ye VPN satın alman.
(Ben de Türkmenistan'lıyım.)
Eki Görüntüle 1481578
Bu türkmenistanlıların çektiği nedir be kardeşimSelam arkadaşlar, olay soyle ben Türkmenistan da yasiyorum. Türkmenistan da YouTube Facebook Instagram buna benzer site ve uygulama yasak. Guvenilir VPN'lerin ise cogu engelli kulanilamiyor. Bu uygulamalara nasıl girebilirim? Yani VPN kulanmadan nasıl IP degistirebilirim?
Bu türkmenistanlıların çektiği nedir be kardeşim
YouTube Facebook Instagram olmadan ne yapıyorsunuz internette peki?
Bir cok siteler engelli ama onlarin yerine Turkmen siteleri var. Site isimleri:Bu türkmenistanlıların çektiği nedir be kardeşim
YouTube Facebook Instagram olmadan ne yapıyorsunuz internette peki?
Devletin sansur uygulamaktaki one surdugu bahaneler neler?Bir cok siteler engelli ama onlarin yerine Turkmen siteleri var. Site isimleri:
Gozle
Horjun tv
Belet tv
Bb tv
Gozle Video
Turkmenportal
Kitaptm
Kitaphana
Turkmen tv
Yaslar ru
Vip gulyaly
Islenen
.....
Devami cok isterseniz yazayim.
Arada Technopat bile engellendi. LoL, Valorant, Clash of Clans, cr, Brawl Stars her şey engelli bir Google engelli degil![]()
Hocam yinede internetin temelini oluşturan siteler uygulamalar yasak olunca internetin bi anlamı kalmıyor.Gerçi halk toplu darbe atsa hiçbir güç halkın önünde duramaz.Neyse...Bir cok siteler engelli ama onlarin yerine Turkmen siteleri var. Site isimleri:
Gozle
Horjun tv
Belet tv
Bb tv
Gozle Video
Turkmenportal
Kitaptm
Kitaphana
Turkmen tv
Yaslar ru
Vip gulyaly
Islenen
.....
Devami cok isterseniz yazayim.
Devletin sansur uygulamaktaki One surdugu bahaneler neler?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.