TürkNet aktivasyon sorunu

Buytozzzz

Hectopat
Yaklaşık 21 gün önce yeni abonelik olarak başvurduğum TürkNet hala aktivasyon sağlayamadı. Teknik bilgiler kısmında fiziksel hat durumu kapalı yazıyor. TT arıza ekipleri bina içine panoya müdahale etmiyoruz dediler panoyu kontrol ettiğimde ise kabloların porta çakılı olduğunu gördüm. Defalarca arıza kaydı oluşturmama rağmen TürkNet adlı firma ekip bile göndermiyor. 48 saat içinde gelmesi gereken ekip 3 ayrı arıza için de gelmedi. Daha önce aranızda böyle bir problem yaşayan ya da bilgisi olan varsa lütfen bilgilerini benimle paylaşabilir mi?

Türknet'in %80-90 böyle sorunları oluyor. Ben çok memnunum diyen insan sayısı çok az. Şikayet var'a bakarsan eğer görebilirsin, bence iptal etmeye çalış ve superonline'a geç pişman olmazsın.

Böyle bir sorun yaşamadım ama bende başvuru yaptım firmaya evime 2. interneti bağlatmak istiyordum. Denemesi bedava kampanyasından yararlanmak istedim. Evime kuruluma geldiler adamın evimde internet olduğundan haberi yok evdeki interneti iptal edip bunu kuralım falan demiş bende istemiyorum dedim ve adama iptal işlemlerini başlatmasını söyledim sözleşmeyi adama vermeden yırtıp attım. TürkNet'in sitesinde aktivasyonum aktif görünüyor sistemde kimlik fotoğrafım falan var benden bir ücret talep edebilirler mi? Telefonuma şöyle bir mesaj geldi. İnternetiniz aktiftir kullanıcı adı ve şifre yollamışlar kafam karıştı bu adamlara ulaşmak zor müşteri hizmetleri diye bir şey yok zaten web siteleri de devamlı arızalı şu an girilmiyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Türknet'in %80-90 böyle sorunları oluyor. Ben çok memnunum diyen insan sayısı çok az. Şikayet var'a bakarsan eğer görebilirsin, bence iptal etmeye çalış ve superonline'a geç pişman olmazsın.

Evet TürkNet in tek iyi olduğu konu verdiği internet , onun dışında müşteri temsilcisi falan berbat. Biz superonline dan geçtik ve evdeki herkes interneti çok sevdi , büyük bir ihtimalle bizim şansımıza hiçbir aksaklık olmadı , ama olanında hep canı yanıyor.

Böyle bir sorun yaşamadım ama bende başvuru yaptım firmaya evime 2. interneti bağlatmak istiyordum. Denemesi bedava kampanyasından yararlanmak istedim. Evime kuruluma geldiler adamın evimde internet olduğundan haberi yok evdeki interneti iptal edip bunu kuralım falan demiş bende istemiyorum dedim ve adama iptal işlemlerini başlatmasını söyledim sözleşmeyi adama vermeden yırtıp attım. TürkNet'in sitesinde aktivasyonum aktif görünüyor sistemde kimlik fotoğrafım falan var benden bir ücret talep edebilirler mi? Telefonuma şöyle bir mesaj geldi. İnternetiniz aktiftir kullanıcı adı ve şifre yollamışlar kafam karıştı bu adamlara ulaşmak zor müşteri hizmetleri diye bir şey yok zaten web siteleri de devamlı arızalı şu an girilmiyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Kullanıcı ve adı ve şifre verdikleri an faturalandırma başlıyor. Çünkü ben mesela Haziran 15 de başvuru yaptım kullanıcı adı şifre verdiler ve temmuz 7 de aktivasyon sağlandı. 1 hafta önce de fatura geldi 85 TL. Normalde temmuzun 7si ve 15i arasındaki kullanıma faturalandırma yapmaları lazımdı. Burdan benim anladığım kullanıcı adı verdikleri an fatura işlemeye başlıyor.

Kullanıcı ve adı ve şifre verdikleri an faturalandırma başlıyor. Çünkü ben mesela haziran 15'de başvuru yaptım kullanıcı adı şifre verdiler ve temmuz 7'de aktivasyon sağlandı. 1 hafta önce de fatura geldi 85 TL. Normalde Temmuz'un 7'si ve 15I arasındaki kullanıma faturalandırma yapmaları lazımdı. Buradan benim anladığım kullanıcı adı verdikleri an fatura işlemeye başlıyor.

Dostum sözleşme yok?

Dostum sözleşme yok?

Bende sözleşmeyi başvurudan çok sonra yollamıştım hatta yolladığım ilk belgeler hatalı dendi 2 hafta sonra tekrar yolladım. Yani benim sözleşmem temmuz başı ellerine ulaşsa 7'sinde aktif olan hizmetten 7 gün sonra 85TL fatura nasıl çıkardılar bilmiyorum bu yüzden kullanıcı adı verdiklerinde faturalandırma başlıyor diye tahmin ettim ama gerçi diz direk yırtıp atmışsınız. Bir de Online işlemler kısmından hizmetlerim menüsünde aktif olarak neler görünüyor?

Bende sözleşmeyi başvurudan çok sonra yollamıştım hatta yolladığım ilk belgeler hatalı dendi 2 hafta sonra tekrar yolladım. Yani benim sözleşmem temmuz başı ellerine ulaşsa 7'sinde aktif olan hizmetten 7 gün sonra 85TL fatura nasıl çıkardılar bilmiyorum bu yüzden kullanıcı adı verdiklerinde faturalandırma başlıyor diye tahmin ettim ama gerçi diz direk yırtıp atmışsınız. Bir de Online işlemler kısmından hizmetlerim menüsünde aktif olarak neler görünüyor?

Siteye keşke girebilsem yüklenmiyor siz girebiliyor musunuz? Dün hizmetler kısmında 16 Mbps ADSL internet aktif olarak gözüküyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı