TürkNet alınır mı?

Veli Ular

Femtopat
Arkadaşlar altyapım 50 Mbps destekliyor diye çıkıyor TürkNet'in sitesinde. Bazı sitelerde de 70 Mbps olarak gösteriyor. Yaklaşık 100 TL verip 50 Mbps dowland 4 Mbps upload alınır mı? Bence iyidir Osmaniye'de yaşıyorum.

Velicim ben de Osmaniye'de yaşıyorum. TürkNet'e o kadar verme bana kalırsa. Hele ki 100 lira ve müşteri hizmeti yokken. Tavsiyem NetSpeed. 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer yaşarsan müşteri hizmetleri 7/24 cevap veriyor. NetSpeed tarifeleri daha uygun. Fakat 50 Mbps'lik tarife yok malesef. 75 ve 35'lik paketleri var bir göz gezdir istersen. Ama 75'lik tarife alıp altyapının desteklediği 50 veya 60 ne ise ona hızını sabitleyebilirler.

Gibirnete bakabilirsin. 35 almak istersen 70 TL'ye veriliyor. 85 TL yede 100 Mbps verıyorlar. Altyapın 70 Mbps destekliyormuş. 100 Mbps'e kadarlık paketi alabilirsin. 5 Mbps upload var yanında. Buradan bulunduğun şehirde hizmet verıyorlar mı bakabilirsin. Ortalama ping değerleri de var. GIBIRNet

Şu anda aktif bir alt yapınız var mı?
Eğer yoksa hangi firmadan alırsanız alın kurulum işkence olacaktır.
Varsa eğer TürkNet bir deneyin beğenmediniz mi, NetSpeed'e geçin odamı olmadı başka bir tahadütsüz ISS deneyin en iyi hizmeti alana kadar deneyin.

Bende milleni.com tavsiye ederim ayrıca kendi kullandığım bir internet (benim aldığım upload hızları çok yüksek altyapınıza bağlı galiba).
(Millenicom'dan modem almayın bize getirmediler müşteri hizmetleri bir işe yaramıyor).

4 yıl boyunca 2 farklı şehirde Turknet kullandım. Şuanda Samsun merkezde kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim.

Müşteri hizmetleri olayına ben çok takmıyorum çünkü Turknet'in mobil uygulaması veya sitesindeki online işlemlerden istediğim zaman arıza kaydı bırakabiliyorum. Telefon açıp ona bas, buna basla uğraşmıyorum. Zaten gerektiğinde onlar beni arıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı