TürkNet altyapı desteklemiyor

|-Hakan-|

Hectopat
Katılım
19 Ağustos 2018
Mesajlar
680
Çözümler
4
Şu anda 16Mbps'ye kadar internet kullanmaktayım. Müşteri temsilcisine bağlandığımda, abonelik yükseltmek istiyorum dediğimde bana en fazla 25Mbps altyapınız destekliyor diyor ama altyapı sorgulama yaptığımda ise 69Mbps Max diyor. Neden böyle bir saçma olay var?
Not: SS şu anda atamıyorum çünkü port olmadığında tahmini ekranını göstermiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@osmannr Orada ki değeri kesin %100 alabilirsin demek değildir. Bağlı olduğun santral ve saha dolabı, iç tesisatın önemli oluyor. Ayrıca boş port olup olmama durumu da var. Benim eski evimde 120 Mbps gösteriyordu fakat en fazla 50 Mbps seçebiliyordum paket olarak.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2020-11-23_174331.png
    resim_2020-11-23_174331.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 67
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı